e.Day = D-Day

0

[[image:eday.jpg::left:1]]Het komt razendsnel dichterij: eDay. Volgende week, op 12 oktober, vind in de Amsterdam Convention Factory in Amsterdam van 9.00 – 18.00 uur Emerce’s eDay plaats. Vermoedelijk omdat ik zelf ook aan een onderdeel van het programma meewerk, kreeg ik in de afgelopen steeds meer vragen van bezoekers van deze blog, van collega-bloggers en van "echte" collega’s die me vroegen hoe ze aan gratis kaartjes konden komen. Dat komt wel eens vaker voor, maar in deze omvang heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Ik denk dat dit het beste bewijs is dat Anton van Elburg er met zijn team in is geslaagd om een topprogramma samen te stellen.

Update 4 oktober: nu met KORTINGSACTIE voor de lezers van Frankwatching!

Onder leiding van de trackvoorzitters Michiel Frackers (programmaonderdeel New Business), Christiaan Alberdingk Thijm (New Media & Marketing) en Monique van Dusseldorp (New Technology) komen er in totaal meer dan 30 sprekers in 16 sessies voorbij. De laatste aanwinst is Mark Fletcher, als oprichter van Bloglines (de grootste RSS-reader en daarnaast blogservice) een van de boegbeelden van Web 2.0.

Aan de sessie waaraan ik meewerk, Public relations in de blogosfeer, nemen ook Scott Rafer (mede-oprichter van Feedster, een van de eerste RSS-zoekmachines), Neville Hobson (wereldwijd bekend als blogger en podcaster over communicatie en PR, zie onder meer NevOn), Paul Molenaar (CEO van Ilse Media Groep, Nederlands belangrijkste internetpionier en de partij achterzoekmachine Ilse, nieuwssite NU.nl, Startpagina.nl, Overzicht.nl, Vindex.nl, Download.nl, Web-log.nl, kaboem.nl en cu2.nl) en Hans Mestrum (senior Strategic Business Developer / Trendwatcher bij Tulip Computers Holding b.v. en natuurlijk vooral bekend van zijn weblog Hans on Experience) deel.

Als je je realiseert dat er de hele dag door voor alle drie de hoofdthema’s (New Business, New Media & Marketing en New Technology) dit soort sessies plaatsvinden, dan kun je je voorstellen dat het een groot spektakel gaat worden. Bezoek de e.day website voor het programma, volg de e.day weblog voor het laatste nieuws of schrijf je meteen. Want dat met die gratis kaartjes, dat gaat nu echt niet meer lukken…

Update 4 oktober 2005: Speciaal voor de lezers van Frankwatching heeft Emerce een kortingsactie. Meld je nu hier aan en ontvang 100 euro korting op de toegangsprijs!