Inspiratie

Adformatie op bezoek bij Frankwatching

0

[[image:adformatie.jpg::left:1]]Ik heb gisteren en vandaag veel en erg leuke reacties gehad op het artikel ‘Op bezoek bij de blogs’ in Adformatie, Nederlands grootste weekblad over reclame, marketing en media. In dat artikel geven drie experts Paul Postma, Tonie van Ringelestijn en Bas Seelen “hun oordeel over vier toonaangevende marketingblogs”: Molblog, Dutch Cowboys, Marketingfacts en Frankwatching.

Omdat niet elke Frankwatching-bezoeker een abonnement heeft op Adformatie maar zeker ook omdat ik geïnteresseerd ben in de reacties van bezoekers, hier een integrale weergave van het commentaar op Frankwatching.

Allereerst het commentaar van Paul Postma.Drs. Paul Postma is directeur van marketingadviesbureau Paul Postma Marketing Consultancy. Hij vestigde zijn naam met het geruchtmakende ‘Succes in de marketingpraktijk’ en legde de basis voor een marketingbenadering die onder de naam CRM een wereldwijde vlucht zou nemen. Hij is een veelgevraagde spreker/performer, van Helsinki tot Kaapstad en zijn boeken worden over de hele wereld gelezen.”

[[image:adformatie1061005.jpg::center:0]]

Als tweede geeft Tonie van Ringelestijn zijn mening over Frankwatching. Tonie van Ringelestijn is redacteur en regisseur van het Radio 1-programma Radio Online en schrijft freelance voor onder meer Netkwesties, Bright, Emerce en Algemeen Dagblad. Eerder werkte hij voor Planet Internet en Quote. In 1999 was hij met Tonie.net een van de eerste webloggers van Nederland.”

[[image:adformatie2061005.jpg::center:0]]

Als laatste komt Bas Seelen aan het woord. “Bas Seelen was oprichter van het online-advertentienetwerk NetPlus dat in 2001 werd overgenomen door AdLink. Na de overname van Doubleclick werd AdLink marktleider in omzet en bereik in Europa. In Nederland werkt AdLink Internet Media o.a. voor Talpa en PCM.

[[image:adformatie3061005.jpg::center:0]]

Het complete artikel is (na registratie) te downloaden bij Marketingfacts. Bij zowel Marketingfacts als MolBlog is er gisteren eveneens aandacht besteed aan het Adformatie-artikel.

Ik was volledig verrast, blij verrast mag ik wel zeggen, door het artikel en de recensies. Zeker omdat Frankwatching niet alleen over marketing schrijft, is het erg bijzonder om in deze top 4 te mogen staan. Inhoudelijk wil ik er ook nog wel wat over kwijt, maar laat ik deze keer eens even mijn mond houden. Want ik ben eigenlijk erg benieuwd naar de reacties van de bezoekers van Frankwatching op de recensie in Adformatie. Ik geef toe, dat is eigenlijk geen onderwerp voor het weekend. maar het kwam even zo uit. Zijn we het eens, wat kan er beter, wat moet anders? Ik zou het prettig vinden om jullie feedback te horen. Misschien kunnen we daarna samen de formule weer verder verbeteren.