Binnenkort: The Web and Beyond

0

[[image:beyond.jpg::right:1]]Op donderdag 8 juni zal de 10e SIGCHI conferentie “The Web and Beyond” in het Tuschinski Theater in Amsterdam plaatsvinden. Hier zullen zo’n 20 sprekers de ontwikkelingen van “Web 2.0” onder de loep nemen.

Op de conferentie is er aandacht voor het nieuwe web, de gebruikers, nieuwe dynamische interface-oplossingen, technologische ontwikkelingen, user generated content, social networking èn uiteraard de gevolgen voor individu, bedrijf en samenleving. De nadruk ligt op interaction design in de praktijk. Een van de keynote sprekers is Jesse James Garret, de bekende user experience designer die de term AJAX bedacht heeft. 

[[image:beyond2.jpg::center:1]]

Programma en sprekers

Toonaangevende sprekers uit zowel de User Experience community als het bedrijfsleven geven hun visie op de toekomst van het web. Daarnaast zijn er side events als een banenmarkt, een boekenmarkt, postersessies, een productpresentatie en meer. Organisaties als Adobe, Backbase en Tobii zullen vertegenwoordigd zijn. Namen die in elk geval acte de presence komen geven zijn:

Het programma vindt plaats op donderdag 8 juni en start om 9:30 uur. De afsluitende borrel is om 17:30 uur. 

Registreren

Je kunt je eenvoudig online registreren. Als je voor 23 mei registreert, kom je in aanmerking voor de speciale kortingsprijs.