Event: The Next Web Conference

0

[[image:thenextweb.jpg::right:1]]Vandaag over een week vind in Amsterdam The Next Web Conference plaats. Op de conferentie zal een aantal visionairs hun licht laten schijnen op de toekomst van internet. Wat mij betreft wordt dit een van de hoogtepunten als het gaat om Web 2.0 conferenties in Nederland. Bezoekers van Frankwatching kunnen met 100 euro korting deelnemen. Mooier nog, we zoeken voor Frankwatching ook nog nieuwe bloggers/columnisten en voor een van hun mogen we ook nog een gratis toegangsbewijs (en enkele boeken) weggeven!

Het programma

[[image:tnw.jpg::left:0]]'The Next Web Conference' vindt vrijdag 7 juli (dat is vandaag over een week!) plaats in de St. Olofskapel in Amsterdam. Op The Next Web Conference wordt gekeken welke rol innovatie, technologie, businessmodellen, ifnancieringsconstructies en culturele veranderingen gaan spelen in de toekomst van internet en onze manier van zaken doen.

Op het congres zal een aantal boegbeelden van het Web 2.0 acte de presence geven. Dit is de indrukwekkende line-up:

Kevin Kelly zal voor het eerst zijn gedachten en bevindingen over 'What Technology Wants', tevens de titel van zijn nieuw uit te brengen boek, in Europa openbaren. Kevin Kelly wordt gezien als 's werelds meest prominente denker, filosoof en schrijver op het gebied van nieuwe technologie en het internet.

Naast deze prominente sprekers zullen ook de meest succesvolle nieuwe Europese internet bedrijven zichzelf in korte showcase sessies presenteren:

Atlas Ventures (met kantoren in de VS, UK, Duitsland en Frankrijk) zal een (echte) 'elevator pitch' hosten, waarbij Europese entrepreneurs in de lift kunnen stappen met twee managing partners en hun idee mogen pitchen totdat de lift op de bovenste verdieping is aangekomen. Hiervoor kan men zich na registratie gratis opgeven.

Han Gerrits (professor for Technology and Innovation aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en eigenaar van Innovation Factory) zal de conferentie leiden. Boris Veldhuijzen van Zanten (entrepeneur, voorzitter van IPAN, blogt op Fleck.com en Preople) zal een closing word spreken.

Registreer nu met € 100,- korting

[[image:tnw2.jpg::left:0]]"The Next Web Conference is een absolute must voor iedere vooruitdenkende CEO, internet entrepreneur, innovatieve strateeg en fondsbeheerder. Vele invloedrijke internet professionals uit binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn," zo valt op de site te lezen. Volgens mij ook een evenement waar veel Frankwatching bezoekers graag aan deel willen nemen. Een mooie manier ook om nieuwe relaties op te bouwen of elkaar 's-avonds te ontmoeten op het (besloten) feest voor sprekers, sponsoren en deelnemers.

De normale prijs is € 495, maar als je je registreert via deze link dan krijg je € 100,- korting en betaal je voor de toegang € 395,-. Registreer nu!

Bloggers gezocht (en maak kans op gratis toegang!)

[[image:fwbuilding.jpg::left:1]]Frankwatching is op zoek naar uitbreiding van het team en zoekt nieuwe mensen die als columnist of gastblogger af en toe (bijvoorbeeld een maal per maand) een bijdrage willen leveren. We zijn daarbij – net als in het verleden – op zoek naar een evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke bloggers. Heb je interesse, schrijf dan in de komende dagen een gastcolumn of gastartikel. Het beste artikel belonen we met een gratis toegangsbewijs voor The Next Web. Onder de andere reacties zullen we enkele exemplaren verdelen van een dit najaar (september) te verschijnen boek over weblogs.

Dus bij deze een oproep aan iedereen met talent en passie om te schrijven en daarnaast een neus voor (een) onderwerp(en) als Web 2.0, marketing, e-business, e-commerce, social software, intranet en tv/media: stuur je artikel in! Het mag gewoon in Word, bij voorkeur voorzien van een aantal afbeeldingen en uiteraard links en voorzien van een korte intro-tekst. Wie durft?