How to

Binnenkort: ECMplaza 2006 over o.m. Web 2.0

0

[[image:ecm.jpg::right:1]]ECMplaza is het jaarlijkse evenement over Enterprise Content Management: tools en methodieken om de informatie levenscyclus binnen organisaties te managen. In de editie van dit jaar, die a.s. donderdag in het WTC in Rotterdam plaatsvindt, is er op speciaal verzoek extra aandacht voor Web 2.0 (blogging, wiki, AJAX etc) en mulit-channel (in dit geval hergebruik van informatie over meerdere kanalen).

Deze derde editie van ECMplaza gaat over het voeren van regie in de levenscyclus van informatie. Wanneer laat je de teugels vieren en wanneer trek je ze strakker aan? Groeit de informatie buiten de perken of moet je die groei juist verder stimuleren? Vragen waar elke content management professional, informatiemanager en business manager vroeg of laat mee te maken krijgt.

Dagvoorzitter Erik Hartman, directeur/adviseur bij Hartman Communicatie BV en President van CM Professionals, heeft met zijn team een boordevol programma samengesteld met veel intreressante topsprekers uit binnen- en buitenland. In het programma zien we onder meer:

Ik zal zelf op ECMplaza 2006 een van de parallelsessies verzorgen, Blogging to the max!, over de kracht van blogging in de enterprise omgeving (intranet).

Tijdens ECMplaza zullen Hartman Communicatie en CKC voor het eerst de CM Lifecycle Poster presenteren. Erik Hartman: “Deze poster is echt uniek in de wereld omdat hier wordt ingegaan op het content management proces. Dit geeft content management professionals het ideale instrument om het cm proces aan anderen uit te leggen en samen af te stemmen wat er staat te gebeuren.” De poster, waarvan je hieronder een onderdeel ziet, is in pdf-formaat te downloaden op CM Pros.

[[image:poster_copy1.jpg::center:1]]

ECMplaza 2006 vindt a.s. donderdag (12 oktober 2006) plaats in WTC Rotterdam en aanmelden is op dit moment nog steeds mogelijk. De kosten voor deelname aan het jaarcongres en expositie zijn € 395,- (excl. BTW) per persoon. Elke tweede persoon (eindgebruiker) van dezelfde organisatie neemt GRATIS deel. Via het aanmeldformulier op de site kun je je inschrijven.