BloggersBox: editie vrijdag

0

[[image:bloggersbox.jpg::right:1]]— BloggersBox: vandaag gelezen in Frankwatching’s e-mailbox — De vrijdageditie van BloggersBox bevat berichten over Monsterboard, dat door BNN ingeschakeld is om een nieuw medewerker te vinden voor het populaire TV-programma de Lama’s en van het samenwerkingsverband tussen online game traffic generator Spill Group (bekend van portals als Spelletjes.nl) en Viral Creations (ontwikkelaar van virale campagnes).

[[image:lama.jpg::right:0]]Monsterboard.nl helpt BNN bij het vinden van een nieuw medewerker van het succesvolle televisieprogramma de Lama’s. In een officiële vacature, die vanaf vandaag op Monsterboard.nl te zien is, gaat BNN op zoek naar een stressbestendige en flexibele Lama die verder onder andere grappig, klantvriendelijk en lenig moet zijn. De vacature komt vrij omdat Sara Kroos besloten heeft aan het einde van het seizoen te stoppen als Lama. De Lama die BNN zoekt is ‘belast met het maken van grappen, het improviseren van scènes en het spelen van diverse spelletjes, zoals Verboden te lachen, Ik wil graag zien, De diashow en De doventolk’. Hierbij wordt benadrukt dat de Lama verantwoordelijk is voor een leuke avond. Op Monsterboard.nl staan momenteel ruim 45.000 vacatures en ruim 700.000 CV’s. De site ging op 13 januari 1998 van start en heeft inmiddels per maand circa 1.500.000 unieke bezoeken (augustus 2006).

[[image:spelletjes.nl.jpg::right:1]]Deze week heeft Spill Group, ’s werelds grootste online game traffic generator, een samenwerkingsverband gesloten met Viral Creations voor de promotie van ‘branded games’. Viral Creations specialiseert zich in de ontwikkeling van virale marketingcampagnes en zal zich de komende tijd gaan toeleggen op het actief promoten van branded games via de online game portals van Spill Group, zoals www.spelletjes.nl. Medio november zullen de eerste branded games op deze portals gelanceerd worden.”Het promoten van onze branded games op drukbezochte game portals van Spill Group sluit uitstekend aan bij ons streven om consumenten actief te betrekken in onze campagnes,” zegt Carlo Haerens, mede-oprichter van Viral Creations. Met dit samenwerkingsverband wil Spill Group inspelen op de toenemende populariteit van virale marketing.