De reizende blogger

0

[[image:logo-100_copy1.jpg::right:1]]Gisteravond in Groningen, vanmiddag in Rijswijk en vanavond in Utrecht. Van presentatie naar paneldiscussie naar eventverslag. "Je bent ook altijd onderweg", zo riep vanavond op het Markting3 VIP-diner iemand tegen me en ik geloof dat daar inmiddels een kern van waarheid in zit. Helemaal in lijn met dat verhaal: in de komende dagen bivakkeer ik bij Media Plaza en dat betekent ook dat op de speciale Marketing3 eventblog vrijwel de hele dag live zal posten.

November en december zijn altijd erg drukke event-maanden. Ongelukkig genoeg zijn er deze week ook verschillende events tegelijk en moest ik – net zoals vele anderen – een keuze maken. Het werd Marketing3, onder meer omdat ik daar Chris Anderson tot twee maal toe kon ontmoeten. Het werd een erg inspirerende ontmoeting en het verslag daarvan staat inmiddels live op de speciale Marketing3 eventblog. Ik zal ook op woensdag (congresdag) en donderdag (praktijkdag) vrijwel live vanuit Utrecht verslag doen.

Tussendoor maandagavond ook nog even in Groningen (bij de ICT-vereniging Noord-Nederland, een bruisende club van ICT-ondernemers) geweest en daar enkele leuke nieuwe contacten opgedaan. En vanmiddag in Rijswijk op het hoofdkwartier van ANP Pers Support (Hans was er ook), waar na afloop jammer genoeg maar weinig tijd overbleef. Ook dat was erg leuk en ik vermoed dat ook daar zeker nog wat vervolgcontacten uit voort gaan komen 😉

Op Frankwatching hier dus even wat minder activiteit. En aan de vervolgreportages van de eerdere events (het Cross Media Café van Immovator, het Word-of-Mouth seminar van Focus en de eFocus ontbijtsessie) kom ik nu al helemaal niet toe. Voor het einde van het jaar probeer ik voor mezelf wat dingen op een rijtje te krijgen. Hoe Life 2.0 mijn leven op zijn kop aan het zetten is, wat ik daarvan geleerd heb en vooral waar dat volgend jaar naar toe moet.

Ik ben in meerdere opzichten nu duidelijk op reis. Jullie horen nog van me.

Update 11.15 uur: Ik zou het bijna vergeten, maar in de komende dagen en weken hier op Frankwatching ook nog aandacht voor GrowthTalk, Innovation Playground en Brightlive.