Bloggersbox: BBP en Pitch Mgt. samen in online bureaugids Pitch View

0

[[image:bloggersbox_copy1.jpg:Bloggersbox:right:1]]Uitgever BBP en Ronnie Overgoor’s adviesbureau Pitch Mgt. gaan samenwerken om Pitch View verder uit de bouwen tot de toonaangevende bureaugids voor online bureaus. Pitch View is als bureaugids actief sinds begin maart 2006. De site heeft een (stijgend) bereik van circa 300 unieke bezoekers per dag en ruim 15.000 pageviews per maand.

[[image:header.gif:Pitch View:left:1]]Rond de 100 toonaangevende online bureaus hebben al een uitgebreid profiel toegevoegd aan Pitch View met uitgebreide bureaugegevens, zoals omzet (verdeling), expertise, usp’s, branche ervaring, cases, nieuws en vacatures. Opdrachtgevers kunnen de bureaus beoordelen op tien verschillende punten.

Ronnie Overgoor, Pitch Mgt.: “Er was tot nu toe geen plek die een duidelijk, volledig en transparant overzicht bood van het aanbod online bureaus. En dit terwijl het aanbod nog iedere dag groeit en het voor opdrachtgevers absoluut niet overzichtelijk is. Pitch View wil ik laten uitgroeien tot de norm in Nederland en daarbij zocht ik, naast uiteraard de contacten met de bureaus, intensieve samenwerking met een uitgever die de kansen zag. Door de samenwerking met BBP krijgt Pitch View toegang tot uitgevers expertise, media (congressen, vakbladen) en contacten met opdrachtgevers. BBP beschikt over een zeer rijke database.”

Pitch View zal vanaf 2007 een betaalmodel krijgen voor bureaus. Voor een vast bedrag per jaar zal de aanwezigheid in Pitch View gegarandeerd zijn en kan het profiel ook worden gepubliceerd in de Pitch View Annual. Op dit moment hebben elf bureaus toegezegd de gids bij de lancering te steunen, te weten: Media Republic, Mirabeau, Checkit, Achtung, DNB Media, The Peoples Valley, Qi, Bookmark, Sense of Victory, Lost Boys en Urbanology.

Paul Petermeijer, Managing Director BBP: “Pitch View kent enorme mogelijkheden. Het is de enige in zijn soort en de markt heeft een normerend overzicht nodig van deze dynamische online markt. Een van de zaken die ik samen met Ronnie direct zal oppakken is de lancering van de Pitch View Annual 2007, de papieren uitgave van Pitch View. Deze Annual zal in een eerste oplage van minimaal 1500 stuks worden geproduceerd.”