Inzenden SpinAwards 2006 van start

0

bloggersbox2.jpgDe inschrijving voor de SpinAwards 2006 is weer van start gegaan via de SpinAwards website. Naast de bestaande categorieën is er dit jaar een nieuwe categorie:  ‘Beste interactieve televisie concept’.

Bestuursvoorzitter Stephan Fellinger: “Het lijkt ons een goed moment voor de herintroductie van de categorie “beste interactieve televisie concept”. Verder is de categorie “Beste innovatieve concept” uitgebreid, waardoor hier nu ook zilver te winnen is. Het moet bij opdrachtgevers en creatieven leiden tot nog meer inspiratie en nog meer uitmuntend interactief werk. Want top interactief werk, is een perfect exportproduct voor Nederland”.

Bestuurslid Hennie van Velzen: “Interactieve media spelen inmiddels een belangrijke rol  in het leven van Nederlanders. Meer en meer opdrachtgevers en bureaus uit de tradtionele sector volgen. We zijn erg benieuwd naar de kwaliteit van het werk dat in 2006 gemaakt is”.

spinaward.jpgDe inzendtermijn sluit dit jaar op donderdag 15 februari 2007 om 24.00 uur. Op 21 maart 2007 vindt de openbare jurydag plaats bij het Instituut voor Interactieve Media, Hogeschool van Amsterdam waarbij de genomineerden hun cases mogen presenteren aan de vakjury. De SpinAwards worden uitgereikt op 5 april 2007, locatie is de Passenger Terminal Amsterdam (PTA).

Werk kan in gestuurd worden via www.spinawards.nl.