Schrijf artikel en maak kans op toegang Plugg!

0

Frankwatching heeft twee toegangstickets voor Plugg weg te geven. De Plugg conferentie vindt plaats in Brussel en richt zich op Europese startups in het veld Web 2.0 / Mobile 2.0. Schrijf een artikel voor Frankwatching en maak kans op een van beide kaartjes ter waarde van € 400. Inzending is mogelijk tot 2 maart 2008.

plugg1.jpgOp Plugg tref je internetvisionairs, experts en andere pioniers en maak je kennis met allerlei innovatieve showcases. Frankwatching zal volgende maand uiteraard verslag doen van de conferentie, die plaatsvindt op 19 maart 2008. Maar je kunt er ook zelf bij zijn als je een artikel schrijft en als je inzending vervolgens wordt uitgekozen voor publicatie hier op Frankwatching.

Het artikel moet minimaal 800 woorden lang zijn en bij voorkeur voorzien van (suggesties voor) beeldmateriaal (screenshots, video e.d.). Het onderwerp is dus Web 2.0 of Mobile 2.0, maar verder ben je volledig vrij om er je eigen verhaal van te maken. Een artikel over trends, een review van een of meerdere services of tools, een beschrijving van een praktijkcase, een persoonlijke column etc. Laat je vooral niet beperken door een format, maar kies een onderwerp dat je persoonlijke interesse heeft en/of dicht ‘bij jezelf’ ligt.

Inzending is mogelijk tot zondag 2 maart a.s. Wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op. Is schrijven niet aan je besteed, dan kun je natuurlijk nog altijd gebruik maken van de speciale kortingsactie voor Frankwatching-lezers!