Prijswinnaars Plugg-wedstrijd bekend!

0

Enkele weken geleden deden we een oproep om een artikel te schrijven en op die manier kans te maken op een kaartje voor de webconferentie Plugg. Dat leverde mooie inzendingen op, een van de inzenders had zelfs het lef om Frankwatching zelf aan een usabilitytest te onderwerpen. Vandaag maken we de uitslag van de prijsvraag bekend. Voor degenen die buiten de boot zijn gevallen (en alle andere geïnteresseerden) is er een troostprijs: met 25% korting naar Plugg.

Het niveau van de inzendingen (zie hier de oproep van 16 februari 2008) was hoog, dus het was moeilijk om tot tot een keuze te komen. Uiteindelijk is besloten om geen twee maar drie prijswinnaars aan te wijzen. Na het lezen en herlezen van alle artikelen hebben we uiteindelijk gekozen voor de volgende drie winnaars: Martijn Reintjes (“Het web kan zoveel leuker”), Jochem Pasman (“Web 2.0 voor bedrijven: Stop met praten; begin te luisteren”) en Stijn Zeeman (“Hoe gebruiksvriendelijk en web 2.0 is Frankwatching eigenlijk?”). Later vanmorgen zal het eerste verhaal uit deze serie (van de hand van Martijn Reintjes) gepubliceerd worden. Een leuke bijkomstigheid: Martijn zal vanaf nu ook ook een vaste plek krijgen in het team van Frankwatching auteurs.

We willen graag alle inzenders bedanken voor de tijd die ze gestoken hebben in het schrijven van hun artikel. Jammer genoeg waren er dus ook mensen die buiten de prijzen vielen. Om ook die niet helemaal teleur te stellen en ze toch te waarderen voor de tijd en moeite die ze in hun verhaal hebben gestoken, hebben we besloten om aan de schrijvers van de niet prijswinnende cases een exemplaar van het boek ‘Weblogging‘ (Sietse Kuipers; A.W. Bruna, augustus 2006) toe te sturen.

plugg1.jpgVeel dank zijn we verschuldigd aan de organisatoren van de Brusselse Plugg conferentie: zij stelden de kaartjes beschikbaar. De Plugg conferentie vindt over ruim anderhalve week (op 19 maart a.s.) plaats in Brussel en richt zich op Europese startups in het veld Web 2.0 / Mobile 2.0. Zoals we eerder schreven tref je op Plugg internetvisionairs, experts en andere pioniers en kun je er kennismaken met allerlei innovatieve showcases. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en mocht je buiten de prijzen zijn gevallen of alsnog geïnteresseerd zijn geraakt, dan mogen we je vanuit Frankwatching een korting van 25% op de toegangsprijs aanbieden. Wil je gebruik maken van deze korting, registreer je dan nu nog met de actiecode ‘frankwatching’.