Genomineerden Logeion Grand Prix Webcommunicatie.nl bekend

0

De genomineerden voor de Grand Prix Webcommunicatie, die op 1 april 2009 wordt uitgereikt door Logeion – vereniging voor communicatie, zijn bekend. Tijdens de uitreiking maakt de vakjury bekend welke websites zij bekroont. Bovendien wordt de publieksprijs uitgereikt: vanaf vandaag kun je via de website van de Grand Prix Webcommunicatie stemmen op de genomineerden.

Bekijk ook het videopersbericht: https://www.youtube.com/watch?v=uNUuxDepXeU

Stemmen publieksprijs vanaf vandaag, prijsuitreiking op 1 april 2009

De Grand Prix Webcommunicatie is de jaarlijkse competitie voor websites die aantoonbaar bijdragen aan de communicatiestrategie van een organisatie. Er zijn 11 inzendingen, die allen doorgaan voor bekroning. Naast de uitreiking van de prijzen door de vakjury, is een belangrijke plek ingeruimd voor de publieksprijs: je kunt stemmen op je favoriet.

Op 1 april 2009 vindt, in het Atrium van het stadhuis van Den Haag, de prijsuitreiking plaats. Tijdens deze uitreiking zal de wereldwijd erkende webcommunicatie-expert Gerry McGovern een keynote speech verzorgen. Daarnaast presenteert Logeion de resultaten van een inventarisatie onder haar leden, waaruit blijkt hoe ‘de’ communicatieprofessional denkt over en werkt met internet als onderdeel van de communicatiestrategie. Dagvoorzitter is Rob Punselie.

De kanshebbers op een rij

De volgende genomineerden maken kans op bekroning (in alfabetische volgorde):

Op de site van de Grand Prix Webcommunicatie vind je korte beschrijvingen van alle sites en kun je stemmen op je favoriet.