Innovatie

Oproep: Gebruikers- onderzoek ICT-diensten Hoger Onderwijs

0

Voor het hoger onderwijs worden verschillende ICT-diensten aangeboden. Maar welke diensten worden nu wel en niet gebruikt? En wat zijn de gebruikerservaringen? Werk of studeer je binnen het Hoger Onderwijs? Vul dan de online enquête in!

Waarom en door wie?

Om de ICT-dienstverlening aan het Hoger Onderwijs te verbeteren, laat SURFnet ook dit jaar weer het eindgebruikersonderzoek naar ICT-diensten in het Hoger Onderwijs uitvoeren. Pas als voldoende inzicht is in welke diensten wel en niet gebruikt worden en welke ervaringen er zijn, kan de dienstverlening verbeterd worden.
Voor dit onderzoek heeft SURFnet WAU?! en Faxion ingeschakeld, twee onderzoeksbureaus die gespecialiseerd zijn in gebruikers- en tevredenheidsonderzoeken.

Online vragenlijst

Het onderzoek gebeurt in de vorm van een online vragenlijst. Daarin wordt studenten en medewerkers van op SURFnet aangesloten instellingen een aantal vragen gesteld over gebruik van ICT-diensten.

Behoor jij ook tot deze doelgroep? Vul de vragenlijst dan ook in!

Het invullen duurt ongeveer 20 minuten. Best lang dus! Daarom worden er onder alle deelnemers 20 Flips (speciaal cameraatje om snel en eenvoudig film mee te maken en online te zetten) verloot ter waarde van € 100. Alle antwoorden worden natuurlijk anoniem verwerkt.

Het invullen kan in ieder geval tot 18 mei 2009. Alvast bedankt voor je medewerking!

De resultaten

Na afloop van het onderzoek worden de resultaten openbaar gemaakt. De resultaten van de onderzoeken van voorgaande jaren zijn terug te vinden op deze site.

2008-result

Resultaten van 2008, 2007 en 2006

Voor vragen en opmerkingen over dit onderzoek kan je terecht bij Karianne Vermaas.