Verdieping

Oproep: Krijg een duidelijk beeld van je Twitter netwerk

0

TalkToChange en InSites Consulting hebben de grootste Twitter studie ooit opgezet en gaan na hoe mensen Twitter gebruiken. Het onderzoek bestaat uit een kwalitatief en een kwantitatief gedeelte. Op Ultimatetwitterstudy.com vind je resultaten van het afgeronde kwalitatieve deel. Het kwantitatieve deel start nu, en je kunt zelf deelnemen en komt dan heel wat te weten over je eigen Twitter netwerk!

Via de Ultimate Twitter Profiling Tool kun je een duidelijk beeld krijgen van de mensen in je Twitter network. Ontdek waarom ze op Twitter zitten, hoeveel followers ze hebben (zelfs tot op het tweede niveau), hoe actief of inactief ze zijn, welke type content ze zoeken… en veel meer. Na het invullen van de Ultimate Twitter Profiling Tool kun je de tool retweeten naar andere mensen in je netwerk, en start het vergelijken en benchmarken. Hoe meer mensen de tool gebruiken, hoe groter de hoeveelheid informatie waarover je beschikt. Deze data worden ook gebruikt voor het kwantitatieve luik van onze Ultimate Twitter study.

Na afloop worden de resultaten van dit onderzoek hier gepost op Frankwatching. Deelnemen kan via www.ultimatetwitterstudy.com/profiling.

Have fun!