Doe de “Meet the Joneses” Test

0

Meet the Joneses! Enig idee hoe deze familie hun dagelijks leven doorbrengt? Wat vinden ze leuk, denk je? En hoe goed ken jij de ‘Joneses’ in jouw doelgroep eigenlijk? Ben jij echt “connected” met de consument?  Doe de “Meet the Joneses” Test en kom het te weten.

Moeder Mary Jones start elke dag met een glas jus d’orange, voordat ze de kinderen wakker maakt.  Ricky Jones brengt 2 uur per dag door voor zijn computer om  zijn Facebook te checken en te chatten met schoolvrienden. Zijn zus, Tracey Jones, houdt van shoppen maar niet van McDonalds.  Ze is ervan overtuigd dat hardlopen en vegetarisch leven de sleutel is tot een gezond leven.  De vader, Jack Jones, is een nieuwsfreak en behoorlijk sceptisch over wat hij leest in de krant. De ‘Joneses’, de ‘Smiths,’… ? Het zijn allemaal consumenten  die hun eigen leven leiden.

Eigenlijk bestaan de ‘Joneses’ niet meer. De consument van vandaag is slimmer geworden, doorziet marketingacties, heeft een veelheid aan verschillende opinies en meningen over alles en verandert die ook heel snel. Terwijl het dagelijkse leven van de ‘Joneses’ vroeger voorspelbaar en makkelijk te begrijpen was, is de consument van vandaag heel moeilijk te bevatten. Deze nieuwe consument vraagt dan ook om een nieuwe manier van marketing.

Om verrassende inzichten te krijgen over het dagelijkse leven van de consument van vandaag en om te begrijpen hoe je dichter bij de ‘Joneses’ kan staan, nodigt InSites Consulting (samen met het NIMA en Stichting Marketing) marketers uit om deel te nemen aan de “Meet the Joneses” Test.

What’s in it for me?

  • Nieuwe consumenten inzichten en ontdekken hoe “connected” je echt bent.
  • Je persoonlijke ‘connection score’ en een benchmark met andere scores.
  • Het volledige rapport met alle conclusies na afloop van de test (oktober), persoonlijk opgestuurd per e-mail.
  • De kans om een prijs te winnen en even uit jouw dagelijkse leven te stappen.

joneses_small_rechtDeelnemen aan de ‘Meet the Joneses’ Test is makkelijk. Klik hier. De test neemt ongeveer 10 minuten tijd in beslag. Have fun!

Resultaten gaan bekend zijn in oktober en worden gepubliceerd op Frankwatching.