How to

Vijfde editie Emerce eDay zet nieuwe standaard

0

Emerce eDay (Van Nelle Fabriek Rotterdam, 17 september) grijpt haar lustrumeditie aan om een aantal  nieuwe congresvormen te introduceren. Naast de zes keynotes, zoals Hans Rosling en Gary Vaynerchuk, zijn er twee tracks met een unieke nieuwe vorm: de Eyeopeners en de Conversations.

logo_edayDe Eyeopeners zijn tips en tricks (en eyeopeners) op het gebied van online business en marketing. Experts op verschillende terreinen zullen in korte  presentaties van 7 minuten hun beste tips en adviezen delen op terreinen als nieuwe businessmodellen, lead generation en conversie. Dit gebeurt onder leiding van internetjournalist Peter Olsthoorn, die desgewenst nog eens stevig zal doorvragen. Met topsprekers als Alexander Osterwalder en vele anderen.

De track Conversations staat geheel in het teken van social media. Passend bij dit brede en relevante thema, zullen hier geen schermen en powerpoints te vinden zijn: alles is ingericht op interactie en discussie. Stoelen, banken, microfoons en moderators zullen de gesprekken, opgedeeld in de vier subthema’s Tools, Marketing, Culture en Co-creation, begeleiden. microfoonHet publiek kan aanschuiven bij de aanwezige experts en ervaringsdeskundigen. Een topman van LinkedIn is als Special Guest aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Naast de hoofdtracks zijn er als elk jaar break-out sessions voor specifieke doelgroepen. En ook op de Playground zullen de sponsors elkaar dit jaar proberen af te troeven op het gebied van originaliteit en experience.

Kijk voor meer informatie op de website. Frankwatching zal uiteraard ook dit jaar verslag doen van Emerce eDay.