Download de nieuwe ING Sprinter app voor je iPhone

ADV – Altijd realtime de koersen van Sprinters en hun onderliggende waarden, zoals de AEX, goud en de euro-dollar volgen? Dat kan voortaan met de nieuwe ING Sprinter app voor de iPhone. Download nu de gratis Sprinter applicatie en ervaar direct de voordelen!

Voordelen ING Sprinter app

  • Realtime koersen van Sprinters én hun onderliggende waarden
  • Het laatste financiële nieuws
  • Video’s over de werking van Sprinters
  • Direct contact met de experts van het ING Sprinter Team voor al je vragen over Sprinters

Deel je ervaringen

Het ING Sprinter Team wil graag weten wat jouw ervaringen met de ING Sprinter app zijn. Suggesties voor verbeteringen kunnen dan bij updates meegenomen worden. Stuur je ervaringen naar info@sprinters.nl. De experts van het ING Sprinter Team staan je graag persoonlijk te woord.

Maak als een van de eersten kennis met deze iPhone app en download de gratis ING Sprinter app in de App Store.

Interessant?

.

Comments are closed.