Innovatie

Twitter vs. Facebook: welk platform biedt merken meeste waarde? [infographic]

0

Frankwatching verzamelt in deze serie infographics op het gebied van internet, social media, marketing en communicatie. Deze week in de serie Infographic Day: Twitter vs. Facebook: welk platform biedt de meeste waarde voor merken? Organisaties en merken zien steeds meer de kansen en mogelijkheden van social media in om hun boodschap te verspreiden en zo (nieuwe) klanten aan te trekken. Maar er zijn ook organisatie die zich afvragen welke toepassingen zij moeten inzetten.
Column Five heeft samen met BuySellAds de onderstaande infographic ontwikkeld waarin zij voor- en nadelen op een rij hebben gezet van de twee populairste toepassingen op het gebied van social media: Twitter en Facebook. Beide platformen bieden zo hun eigen kansen, maar welke toepassing biedt voor organisaties en merken de meeste waarde? En wat zijn de voordelen van Twitter en wat voor kansen biedt Facebook voor merken? De makers hopen met deze visualisatie antwoord te kunnen geven op deze en andere vragen.

Benieuwd welke kansen Twitter en Facebook organisaties en merken bieden? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Hier kun je de hele serie Infographic Day volgen.