Verdieping

Input over social media gevraagd! Doe mee en win ‘Finest Fifty 2012’

0

Ben je werkzaam binnen een Nederlandse organisatie en doe je ‘iets’ met social media*, in welke vorm dan ook? Dan zouden we je graag een aantal vragen willen stellen. Meedoen aan deze enquête kost maximaal 5 minuten en je maakt ook meteen kans op een exemplaar van ‘Finest Fifty e-commerce 2012!’

Onderzoek, waarom?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Jungle Minds. We doen dit onderzoek om meer inzicht te krijgen in de manier waarop organisaties in Nederland omgaan met social media. In 2010 hebben we dit ook onderzocht (zie ook: social media update 2010) en het is nu tijd voor een nieuwe update. De informatie die we verzamelen helpt bedrijven hun eigen activiteiten te organiseren en te optimaliseren. De resultaten van het onderzoek worden beschreven in een whitepaper dat op Jungleminds.nl en Frankwatching zal worden gepubliceerd.

Doe mee, ontvang het rapport en win Finest Fifty e-commerce 2012!

Zou je ons willen helpen door de vragenlijst in te vullen? Als dank voor je moeite ontvang je als eerste het volledige rapport van het onderzoek en maak je kans op een ‘Finest Fifty e-commerce 2012’ (de vijftig beste praktijkvoorbeelden op het gebied van e-commerce van 2012). We geven tien exemplaren weg. Heb je al meegedaan met ons onderzoek, dan maak je uiteraard ook nog steeds kans.
Je antwoorden worden uiteraard alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt. Meer over je privacy.

*Onder social media verstaan we een verzameling publieke tools, waarmee iedereen gemakkelijk met elkaar kan communiceren.