Verdieping

Online Campagne Top 5: Branding

0

Wil je de impact van je online campagne vergroten? Denk dan eens aan opvallende, in het oog springende advertentievormen zoals take-overs, billboards, layers of een Video2HalfpageAd. Deze impactvolle formaten zijn uitermate geschikt voor campagnes met branding- of awarenessdoelstellingen en bieden veel creatieve mogelijkheden. Bekijk hoe de adverteerders in deze top 5 hiervan gebruik hebben gemaakt!

1. The Amazing Spiderman – Take-over

Adverteerder: Sony Pictures

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: OMD
Creatiefbureau: Visnet

Een niet te missen take-over die de site geheel in de sfeer van Spiderman hult. Het verwerken van de trailer in de uiting die middels een schitterende animatie tevoorschijn kan worden getoverd maakt deze uiting tot een must see.

Bekijk deze uiting

 

2. Boekenbon – Layer

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.

Adverteerder: Boekenbon
Mediabureau: De Media Maatschap
Creatiefbureau: DCVF

Creatief mooi ingevulde layer die perfect samenwerkt met het grote HalfpageAd Display formaat. Middels een opvallende animatie geïnitieerd door de site bezoeker wordt ‘precies ’t goede cadeau’ slim onder de aandacht gebracht.

Bekijk deze uiting

 

3. Nissan – PortraitAd

Adverteerder: Nissan

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: OMD
Creatiefbureau: Duke Interactive

De PortraitAd biedt door zijn enorme lengte van ruim 1000 pixels veel ruimte voor diverse modules die door Nissan dan ook slim zijn ingevuld. Zo kun je een video van het nieuwe Nissan model bekijken, direct een proefrit en brochure aanvragen en de dichtstbijzijnde dealer opzoeken. En dat allemaal zonder de website te verlaten.

Bekijk deze uiting

 

4. Samsung Galaxy Note – Take-over

Adverteerder: Samsung

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Starcom
Creatiefbureau: Cheill/ DFK

Interessante take-over die door zijn vormgeving gelijk opvalt. Na klik kun je vervolgens op erg fraaie wijze door alle features van de tablet lopen. Je blijft met de uiting ‘spelen’ door het scala aan interactie mogelijkheden die deze uiting biedt.

Bekijk deze uiting

 

5. Lotto – FloorAd

Adverteerder: Lotto

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Brandwebbing
Creatiefbureau: Brandwebbing

Simpel maar doeltreffende FloorAd die de bezoeker snel naar de actiepagina leidt. De animaties bij mouseover houden de aandacht even vast en daarnaast heb je doordat de website bij dit formaat in beeld blijft niet het idee de site te verlaten.

Bekijk deze uiting

 

De online Campagne Top 5

De Online Campagne Top 5 wordt maandelijks samengesteld door WebAds Interactive Advertising. Bekijk ook het archief van de Top 5 met onderwerpen als Business & Finance, Digitale Dagbladen, Automotive, Telecomaanbieders, Inhakers, Jongeren, Social Media, Consumer Electronics, Travel  en meer. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk voorbeelden van diverse Rich Media formaten.

Heb je zelf een campagne die een plek in een top 5 verdient, of wil je een onderwerp aandragen? Dat kan! Meld de campagne of het onderwerp dan hier, of via Twitter of Facebook snel aan!