Verslaafd aan Candy Crush Saga

sneeuw

Doodziek werd ik er van. Iedere keer weer die berichten op mijn Facebook Timeline, waarin mijn vrienden lieten weten hoever ze gevorderd waren met het spelletje Candy Crush. Iedereen uit mijn omgeving lijkt het spel te spelen. Ik dus niet. Ik ben geen spelletjesmens. Totdat ik besloot om op een verveelde sneeuwdag in maart om ook maar eens het spelletje te downloaden. Toch eens kijken wat het spel dan zo leuk maakt.

Opdracht: snoepjes wegspelen

Welnu, ik heb het geweten. Ook ik ben inmiddels verslingerd aan het spel. Eigenlijk is het spel te simpel voor woorden. Daarbij komt dat de grafische user interface van een bijzonder kinderlijk niveau is. Maar toch. De opdracht is om snoepjes weg te spelen door op zijn minst rijtjes van drie dezelfde snoepjes aan elkaar te leggen. Heb je meer dan drie dezelfde snoepjes naast elkaar weten te leggen? Bingo. Dan krijg je extra candy om je nog sneller te ontdoen van al het snoepgoed. Op naar het volgende niveau.

Candy Crush Saga

Kind kan de was doen

Ieder niveau wordt moeilijker. In het begin hoef je slechts een aantal punten te scoren binnen een bepaalde tijd. Kind kan de was doen. Vervolgens blijken er een aantal snoepjes te blijven plakken in een laagje gelatine. Moet je je eerst ontdoen van de gelatine. Dan blijken er weer snoepjes in een soort van kooi te zitten. Ook die zijn te bevrijden. En nu ben ik ergens waar chocoladebrokken zich als een virus door mijn spel nestelen. Net een snoepje vrijgespeeld, ligt er opeens een chocoladebrok bovenop.

Kan ik weer opnieuw beginnen. Boven level 100 schijnen er bommen bij te komen, die je razendsnel onklaar moet maken voordat ze exploderen en je het leven ontnemen.

Nog maar 193 levels te gaan

Op de plattegrond kun je zien waar je bent. Level 52. Nog maar 193 levels te gaan. Dankzij een directe Facebook-koppeling kun je op de kaart zien welke Facebook-vrienden het spel ook spelen. Bijna iedereen staat boven mij. Een oud-collega van mij zit al op level 177. Speelt op drie devices tegelijkertijd. 3 x 5 levens. Hij heeft er vier weken over gedaan. Zijn vrouw heeft hem inmiddels verboden het spel te spelen waar de kinderen bij zijn. Niet het spel, maar de kids hebben zijn aandacht nodig! Mijn buurvrouw is al een week blijven hangen op level 65. Ze komt er niet doorheen. Ook met de hulp van haar man niet. Samen op de bank met de iPad spelen. Weer niet gehaald…

De zenuwen gieren door mijn keel

Eindelijk een snoepje dat niet slechts is voor de tanden, maar wel voor mijn gemoedsrust. Af en toe gieren de zenuwen door mijn keel. Ga ik het redden of niet? Nee, weer niet. Net één beurt te weinig over om het level uit te spelen. Weer opnieuw beginnen. Wat? Zijn mijn levens al weer op? Zal ik nieuwe levens kopen? Nee, daar verlaag ik mij niet toe. Toch maar weer de tijd uitzitten tot mijn levens worden opgehoogd. Grr. Frustratie alom. Geduld is een schone zaak.

Wie helpt aan een nieuw leven?

Vanuit het spel kun je ook aan je Facebook-vrienden vragen of ze jouw een extra leven of een toegangskaartje willen geven tot een hoger niveau. Zal ik het doen? Heb ik deze hulp echt nodig? Of kan ik het zelf? Ik geef het op. Wie van mijn Facebook-vrienden helpt aan een nieuw leven? Ik moet door…

Uitgelicht: Training Facebook contentstrategie

Voorstel_Facebook-contentstrategie-640X465

Hoe zet je Facebook Ads succesvol in? Wat zijn sterke teksten en hoe vind je precies de juiste doelgroep bij je advertentie? Hoe meet je resultaten en welke conclusies kun je trekken? Antwoorden op deze vragen, sterke voorbeelden én aandacht voor je eigen cases. Dat allemaal in één dag: ben je erbij?

Meer weten?

Interessant?

Lees dan ook onze andere artikelen over , , , , , , .

Reacties

 1. Wat herkenbaar! En het ergste is dat ik denk dat het “spel” de boel bedonderd, doe nog maar een keer dat level en nog een keer en nog een keer, tot je gek wordt en toch die upgrades koopt!
  Maar ik koop ze lekker toch niet…
  Patricia

 2. Ik word ook helemaal mesjogge van mijn facebook-vrienden die het spel spelen. Constant springt er weer een melding in beeld dat iemand een bepaald level heeft uitgespeeld; I don’t care!

  Ik heb het spel eens gespeeld toen het er net was, op de telefoon van iemand anders, die het mij wilde laten zien. Ik vond er niets aan en ben blij dat ik er nooit mee verder gegaan ben.

 3. Ik snap dit nooit, waarom zou ik zo’n duf telefoonspelletje gaan spelen terwijl ik Hitman Absolution kan spelen.

 4. Ik kan me helemaal vinden in bovenstaande reacties. Elke keer zie ik mijn blauwe lampje van mijn smartphone aangaan. En elke keer maak ik mezelf wijs dat iemand gereageerd heeft op een statusupdate, foto, iets geplaatst heeft of iets geliked. Maar het blijkt elke elke keer zo’n uitnodiging te zijn van Candy Crush Saga….

 5. Ja ik herken me in jou verhaal in grote lijnen,Ik ben nu ook bij die chocoladebrokken.
  Ik heb wel facebook vrienden die het ook spelen en we geven elkaar levens.
  Maar levens kopen daar begin ik niet aan, ben wel blij dat ik daar niet gevoelig voor ben.
  Succes verder met candy crush.

 6. Ik heb laatst een level gekocht voor 89 cent. Nu is dit level vol, en moet ik weer betalen. Dit wil ik niet, dus heb ik het gekoppeld aan mijn facebook account. Hoeveel vrienden moeten nu hun “support” geven voordat ik verder kan? 2 vrienden hebben al hun steun gegeven, maar ik kan niet verder. Weten jullie hoe dit zit?

  1. Heb je vrienden nodig die je helpen om naar een verdere dimentie tegaan? Dat zijn er dan drie, Die komen er dan met hun avator te staan als ze je helpen.

   1. Ok, ik heb er nu eentje, dus nog 2 te gaan. Als niemand reageert, kan ik dus net verder? En kan im dan 1 level spelen, of die hele ” wereld” .

    1. Als je drie vrienden hebt die je verder helpen , dan kan je die” hele wereld ” spelen , succes hiermee.

  2. Als je gekoppeld bent aan facebook kun je hem van je gsm verwijderen en dan er weer opzetten. Dan heb je weer vijf levens en begint ie waar je gebleven bent. Dan hoef je niet te wachten

  3. Hoe heb je candy crush gekoppeld aan je facebook? Mijn mobiel is gerepareerd en teruggezet naar fabrieksinstellingen en nu kan ik het alleen nog via facebook op de pc spelen. Ik heb candy crush al opnieuw geïnstalleerd op mijn mobiel maar dan moet ik helemaal opnieuw beginnen. Daarvoor kon ik gewoon verder spelen

 7. weet iemand hier hoe je het spel weer helemaal opnieuw kan spelen ik heb het al van mijn facebook weggehaald en weer opnieuw geinstaleerd maar hij blijft bij daar waar ik was. en een ander probleem op de pc ben ik op level 145 terwijlo ik het nog niet eens zover heb gespeelt en op mijn tablet ben ik op level 55 en dat klopt vandaar dat ik hem helemaal opnieuw wil spelen dan kan ik op 1 ding spelen mischien dat hij dan wel goed loopt.

  weet iemand een oplossing

  1. MAAK EEN NIEUWE ACOUNT AAN………….

 8. Al mijn gespaarde levens kwijt! Waar haal ik die terug? Kan ik een brief schrijven? Moet ik nu al mijn FB-vrienden weer gaan lastigvallen? Pleh…

  1. Cellie,
   Ik heb sinds 30 min. hetzelfde probleem, door sync met Facebook. grrrrrrrrr(*#&#@*&@!
   Ik was op level 80. en in afwachting van een 3e kaartje via FB.

   >> Heb jij een oplossing ontvangen hoe je bereikte levels terug te krijgen?
   Graaaaag je reactie / tips. Ik vind nérgens een echte oplossing (resetten werkt niet).
   Of iemand die ik kan bellen voor hulp?
   En ik ga ECHT NIET opnieuw beginnen! Help?

   Xenia

   1. Ohjee…. Ik weet niet hoe/wie/wat…. Maar ik bleek opeens 2 facebook-accounts te hebben, op dezelfde naam. Daar kwam ik achter door naar actieve facebookapps te zoeken op mn Ipad. 1 account was niet volledig geactiveerd (daar stond ik op level 1) en kon ik deleten. Hoera. Alles werkt weer en ik ga level 81 spelen! 😉

    Misschien hebben anderen hier iets aan…..

 9. Ben helemaal klaar met het vragen om levens, heb deze trick maar uitgehaald om gewoon te kunnen spelen zoals ik wil: http://candycrushsagacheats.nl/candy-crush-saga-cheat-oneindige-levens/

  Facebook-vrienden lastig vallen en smeken om levens gaat me te ver, dan maar zo…

 10. Tot welk level kan je Candy Crush op de ipad en de iphone spelen ? Ik zit aan level 275 en krijg geen nieuwe episodes bij. Op de computer is het geen probleem , daar krijg ik episodes bij!
  Is wel jammer :(
  Bedankt voor de tip
  Adnilleke

  1. Ik kom ook niet verder dan level 275 als je een oplossing heb hoor ik het graag
   Gr alex

 11. topic overgenomen door addicts :)

  1. :-$ :-$ :-$

  2. Tja….Ciska ik ben een ietsiepietsie verslaafd aan Candy Crush 😀 😀

 12. HELP ik heb level 80 uitgespeeld en moet nu 3 vrienden vragen om een kaartje maar dat gaat niet. Als ik op “vrienden vragen” druk doet hij niets. Hij blijft schudden zeg maar. Heeft iemand hier een oplossing voor ????? Bij voorbaat mijn dank

  1. Nu dat heb ik ook, speel het spel op me ipad .

 13. Ik zit in level 135 en daar moet ik 2x verpakt snoepje hebben om het level te halen, maar hoe doe ik dat?
  Bedankt.

  1. Carmencita,

   Kijk eens bij Youtube hoe sommige levels gspeeld worden. Je kan het niet exact achter spelen want je krijgt niet dezelfde snoepjes, maar je kan je een idee vormen van hoe bepaalde levels gespeeld moeten worden.

   Lin

  2. Ik zit ook bij level 135, heb al op Youtube gekeken maar kom niet uit, Help…

   1. Indra,

    Zoveel mogelijk mogelijk gekleurde snoepbollen combineren met gestreepte snoepjes. Of gestreepte snoepjes met een verpakt snoepje.

    En het is een kwestie van een paar zetten vooruit te kijken. Zoals met schaken 😉

    Succes Lin

    1. Hi Indra,

     Ik zit op level 135 en niet doorheen te komen. Ik zit er inmiddels al 1,5 week op. 6 van die verpakte snoepjes is toch niet te doen? Ik kom niet verder dan 3 verpakte snoepjes als ik geluk heb en dan weet ik nog niet hoe ik aan die verpakte snoepjes kom. Kun jij mij helpen?

     Bedankt alvast,
     Carmen

 14. Ik ben ook t/m level 275 aangeland op de ipad. Weet iemand wanneer er een update komt voor ipad en telefoon
  Bij voorbaat mijn dank voor je reactie

 15. ik kan niet meer gewoon candy crush spelen op facebook !!
  de snoepjes komen hokkerig en traag naar beneden, dus verlies je tijd en punten !!
  hoe los ik dit op ??
  en terwijl het altijd goed ging !!

  1. Bij mij hetzelfde geval, snoepjes komen hokkerig naar beneden en zit op een level dat op tijd werkt. Geraak er zo helemaal niet door.
   Iemand die mij kan helpen en dringend…………wil verder kunnen.
   Alvast bedankt.

 16. wouw! super geschreven, écht een heel goed artikel! en zo herkenbaar hahaha

 17. Ik ben ook redelijk verslaafd… Om het werk af en toe even weg te zetten speel ik dit spel. Vaak iets langer als gepland… Heel herkenbaar allemaal! Gouden tip is nog even dit http://www.candycrushhack.nl/ hier kun je tips en trics krijgen voor het spel, was handiger als mensen op facebook lastigvallen en werkt ook nog beter!

 18. Ik heb level 275 gehaald maar kan niet verder wanneer gebeurd dat

 19. Gisteren heb ik een update van 2 episodes gekregen 😀 tot level 305.

 20. Ik zit nu in level 325 en zie dat hij tot 350 gaat.

 21. Kan mij iemand verder helpen aub.
  Mijn cc via facebook werkt zeer traag, de snoepjes vallen traag naar onder en zit namelijk op level 134 die op tijd werkt.
  Iemand een idee hoe ik deze weer sneller kan maken??
  Alvast bedankt.

 22. Gewoon de tijd op je tablet of telefoon 2 uur vooruit zetten,.. krijg je weer 4 levens,.. je moet je wel dan een hele tijd wachten dus een tip voor het slapen gaan! En zet na het spelen je tijd weer terug 😉

 23. Wanneer komen er nieuwe levels op de mobiele versie. Ik kan nu niet verder dan level 275. Op de pc wel maar speel liever op de mobiel.

  1. Ik heb op 16 april reeds een update gekregen en kan Candy Crush tot level 305 op de Ipad en de Iphone spelen.

   Lin

 24. Als je je Facebook koppelt en instelt op ‘alleen ik’ – het slotje, dan ziet niemand op FB dat je Candy crush saga speelt, maar je ziet wel in het spel zelf wie van je FB vrienden het gekoppeld hebben; en dat zijn er best veel!

  Het verhaal is heel herkenbaar Sander en nog mooier hoeveel spelinhoudelijke reacties hieronder staan :)

 25. Ik zit in Level 285 maar krijg de onderste 3 tegels niet weg.
  In voorbeeldfilmpjes zie de visjes naar de onderste tegels duiken
  Maar bij werkt dat niet.
  Hoe nu verder? Help

  1. Ik ben ook bij level 285 en speelde het op mijn iphone. nu ik het op de laptop speel, gaan de visjes wél naar de onderste tegel. heb dit eerder gehad met een level. Waarschijnlijk denken de makers van CC dat je dan extra geld gaat uitgeven aan boosters…

   1. Bedankt ik ga het meteen proberen

   2. He hoi vraagje hoe speel ik het op de laptop??/ kom niet uit level 285

    1. Met pc naar faceboek en daar een bericht van candycrush aanklikken
     Dan ga je vanzelf naar candy crush en kan je spelen.

     Of je goocheld candy crush gaat naar de site en download candy crush.

     Mvg john

   3. Level 285 kun je niet via je app spelen. Ik had toen het zelfde probleem en had gevonden dat je die alleen via je pc kan spelen. En het klopt het is me toen wel gelukt de visjes zorgen voor die laatste 3 onderste blokjes. Succes

    1. Er is tbv ipad een update nu doen de visjes het wel
     Heb het uitgespeeld op de ipad

 26. Het is inderdaad erg verslavend! Maar ik snap niet waarom iedereen zo zeurt over die facebook meldingen van het spel? Je kan die namelijk gewoon uitzetten als je naar apps gaat en candy crush blokkeert! Heb ik ook gedaan, en ik krijg die verzoeken dus niet meer, behalve als ik het spel open 😉

 27. melissa van dalen |

  als je levens op zijn en je wilt snel door met het spel moet je de datum 1 dag vooruit zetten en dan candy crush opstarten en dan heb je weer 5 levens maar niet vergeten voordat je gaat spelen moet je wel weer de datum terug zetten;)

 28. Level 323 is niet door te komen
  Vak 2 en 4 beinvloeden vak 1 en 3 naar willekeur
  Is er een truck voor want ik zit weer bhoorlijk vast

  1. ik zit ook vast op 323 maar heb gezien als je ze via app speelt dat de bovenste als je daar wat laat knallen er niets door rolt en via de computer wel. Dus denk dat deze ook alleen via de pc te doen is.

   1. Heb zo juist level 323 via de pc gehaald… zonder boosters of iets.

    1. Bedankt ik heb het ook gehaald op de pc meteen de eerste keer.
     Wel frustrerend na een week op de ipad.
     Enfin we zijn weer een level verder

 29. Ben klaar met episode 23 .
  Op ipad kan ik niet verder op de pc wel.
  Hoe open ik volgende episode op ipad?

 30. John, je moet op ipad wachten tot er weer een update komt en anders gewoon op de pc spelen

 31. Ik speel het spel op mijn pc. ik kan mijn gekregen levens niet meer terughalen.. als ik het spel opstart dan krijg ik al mijn verzoeken en als ik deze dan weg klik dan is het ook weg, er is geen envelopje te zien waar je naar je berichten kunt gaan.. Wie kan mij helpen?

 32. Kan mij iemand vertellen hoe ik veel sneller aan gratis levens kan geraken via mijn facebook.
  Heb de datum al eens een dag vooruit gezet maar dat helpt bij mij niet.
  Mss iemand anders een idee.
  Alvast bedankt

 33. Ik ben ook verslaafd zeker nu ik oneindige levens en snoepjes heb ha ha. Ik heb dit gekocht voor maar €3,9 was het me zeker waard want bespaart me een hoop frustratie. Ik heb het hier gekocht http://www.candycrushhack.nl

  1. heb candycrushhack.nl gebeld!!
   Nu moet ik Mozilla firefox installeren en hierlangs candy crush spelen.
   Heb ik dus geinstalleerd maar nu krijg ik hierlangs cc niet geopend.
   Waaraan kan dit liggen??

 34. Balen… Net tot nu toe laatste level gespeeld. 378 ofzo? Moet iig w88 tot een update…weet iemand om de hoeveel tijd die komen?

 35. Candy Crush meet met 2 maten….in level 135 moet je op de ipad of mobile phone 2 verpakte snoepjes binnenhalen.
  Op de gewone pc maar liefst 6 x, waar slaat dit op, 2 is nog te doen…6 is onmogelijk.

  1. carmen Schaeffer |

   Helemaal mee eens. Ik moet er ook 6 doen. Ik kom niet verder dan 3 verpaktje snoepjes.

 36. Ik heb level 323 gewoon met de ipad gedaan.
  Level 285 moest wel met de laptop omdat anders de visjes niet goed werkte.

 37. Anita Koole |

  Je hoeft niet op levens te wachten, je zet gewoon je telefoon een paar uur of een dag vooruit en je hebt weer 5 levens. Als je telefoon op een gegeven moment gaan flippen, gewoon resetten, je verliest er je levens niet door.

  1. carmen Schaeffer |

   Goeie tip….scheelt mij weer een hoop wachttijd. Denk dat ik vanaf vandaag nooit meer tv zal gaan kijken of uberhaupt nog buiten kom. Mega verslavend dit spel

 38. Ik wordt er doodziek van. Wanneer ik om levens vraag op Facebook krijg ik iedere keer een foutmelding. Kan ook andere geen levens schenken. Ik houd er mee op.

 39. Ik kan niet meer dan 5 levens op sparen, maar andere mensen zie ik er 65 hebben.
  Hoe kan dat nu??

 40. Ik werd er helemaal gek van, het wilde maar niet lukken, en het schoot maar niet op. Nu heb ik een programmatje geïnstalleerd zodat ik kan blijven spelen. Heb ik gedaan via http://www.saga-candy-crush.nl. Kostte me 2,5 euro, maar mijn frustraties zijn weg.

  1. Heb dit ook geprobeerd, maar bij mij lukt het toch niet

 41. Waarom betaalt iedereen voor die programma’s? Als je via je computer op facebook speelt heb je extra bonussen. Op http://www.androidbytes.nl/candy-crush-saga-cheats-en-tips/ staat ook een filmpje over die gratis levens.

 42. Tilly van Zanten |

  Op laptop bij level 367, waarom gaat het niet verder op tablet

 43. Hallo,

  Ik heb op de iphone level 365 uitgespeeld, maar
  kan nu niet verder, klopt dat of is er al een nieuwe update
  voor iphone geweest ? Ik word gek ! wil spelen !

  1. Op de laptop gaat het tot 425. Ik zit op 410 en die is zo lastig

 44. En ja hoor weer eens al mijn gespaarde Candy crush
  levens verdwenen, terwijl ik niets gedaan heb,
  spel niet verwijderd niets !!!! Dit is niet leuk meer zo !!!!

 45. Ook wij hebben een paar keer dingen gekocht. helaas, na het kopen kregen we de “spullen”niet gelijk en het spel crashte. We moesten steeds nog maar 1 zet maken en daar kochten we bijv. een lolly voor. Maar die krijg je pas veel later. Ook het betalen gaat niet fair. Je moet voor bijv. € 1,86 kopen , maar je betaalt € 2,10. Koop je extra levens , dan gaan er bij de eerste 5 doorspelen veel minder credits af, dan bij de tweede. Kortom ….. de mensen van candy crush verdienen nu al meer dan € 200.000 per dag aan het spel en ze proberen door blokkades je te dwingen om steeds meer te kopen. Zo konden wij ook al een paar dagen geen vrienden meer vragen .

 46. Te gek spel maar ga inderdaad geen geld betalen om verder te komen, heb cheats gebruikt maar dan wordt het wel heel makkelijk!

 47. Wat je kan doen als je moet wachten op levens, is de tijd een paar uur vooruit zetten. Dan zijn je levens weer vol. Dit kan volgens mij alleen op de tablets… Zou toch eens moeten kijken of het ook op de computer kan…

 48. Hoe krijg ik de foto’s terug van mijn medespelers candy crush zyn ineens verdwenen wat te doen ?

 49. Ik ben de foto van mijn medespelers in candycrush kwijt. Hoe krijg ik deze weer zichtbaar?

 50. Ik ben van de week weer mijn gespaarde levens kwijtgeraakt. Dit was niet de eerste keer.
  Hoe kan dit toch elke keer weer, zo gaat de lol er wel af.

 51. Ik ben blij dat ik deze stress niet onder ogen hoef te komen.
  #ikbengeenspelletjesmens #gebruikmijntijdlievernuttig

 52. Ik ben bij het laaste level ..net gehaald 395 op de tablet en op de foon ..kan dus nu niet meer verder :-(:-(:-( weet iemand mischien waneer er een nieuwe update komt …ja op de pc ..ma speel liever op de foon of tablet daar krijg je ook je levens en op de pc alleen ma die 5 dus das minder …denk ma rustig afwachten :-(:-(:-( wordt afkicken ;-);-)

  1. Op de pc gaat het door tot 4..
   Ik ben nu op 410
   Succes

 53. Kan iemand mij helpen zitten al tijden vast bij level 79, maar deze guide kan me zelfs niet verder helpen bij Candy Crush en ik heb ook geen zin om geld neer te leggen voor een cheat.

  http://www.sagacandycrush.nl/

 54. 410 uitgespeeld, en nu weer wachten op een update… Maar dat zal wel even duren? Iemand enig idee?

 55. Ik heb een nieuwe telefoon samsung s4, hoe krijg ik candy crush van mijn oude telefoon (samsung s3) naar mijn nieuwe telefoon. Iedere keer als ikcandy crush installeer begint hij op level 1. Kan iemand mij helpen?

 56. Jacqueline van der Burgh |

  Ik heb betaald via 0900 maar kan niet downloaden en klantenservice lukt ook niet.
  Jacqueline

 57. Ik zat ook een paar keer behoorlijk vast. Heb toen even op http://www.candycrushers.nl gekeken en de cheats gebruikt. En nu is het spel vrij makkelijk;)

 58. Ik heb inmiddels alle levels op mijn Iphone uitgespeeld en ben nu verder gegaan naar de pc….ik kan het gewoon niet laten…;)) Nu vraag ik me af waar ik de gekregen levens op de pc versie kan vinden. Ik krijg namelijk wel een melding dat ik een leven heb gehad en direct het verzoek of ik wil teruggeven. Die accepteer ik maar ik zie het gekregen leven nergens terug. Heeft iemand raad??

 59. kan iemand mij helpen
  ik had 90 levens gespaard en zijn nu allemaal weg
  hoe kan ik ze terug krijgen

 60. Helpppppp ik snap level 135 niet ik moet 5 gekleurde ballen weg spelen hoeeee
  Een t of l maken van verpakte snoepjes en dan knallen maar er gebeurt niks

 61. Het is een tof spel. Ik zit zelf al op level 38 en heb me er helaas toe moeten verlagen om cheats te gaan gebruiken, omdat ik nu al 3 weken in dezelfde level zit (verdomme). tip: http://candycrushsaga-cheats.nl

 62. Ik hoor/lees het al, ik kan beter niet gaan kijken wat het is :-) Via Facebook krijg ik iedere keer uitnodigingen om mee te Candy Crush-en, maar er moet hier ook nog gewerkt worden!

 63. Ben helemaal klaar met het vragen om levens, heb deze trick maar uitgehaald om gewoon te kunnen spelen zoals ik wil: http://www.candy-crush.info

  Facebook-vrienden lastig vallen en smeken om levens gaat me te ver, dan maar zo…

 64. ben aan het spelen en na twee keer al mijn levels weg hoe kan dat .

 65. Na een update 50 levens verdwenen.

 66. Hallo waarom kan je bij candycrush wel credits kopen maar geen geld verdienen of kan dit wel?
  Gr. Johan

 67. Van 382 ben ik op mij tablet terugevallen naar 7,f.b.opnieuw geïnstalleerd,komt niet goed.
  Tel.android doet het wel goed.Hoe los ik dit op?

 68. jASMIE DAVID |

  Ik heb 575 uitgespeeld kan ik verder ?

 69. Kan iemand mij vertellen waarom ik geen update krijg op mijn mobiel en ipad maar wel op mijn laptop.

  Mvg John

 70. Anneke lammers |

  Ik vind het te gek voor woorden, dat je voor een zogenaamd GRATIS spelletjes uiteindelijk moet betalen om het te kunnen spelen.

 71. heb ik eindelijk level 361 gehaald maar nu loopt hij niet door naar het volgende level weet iemand raad

 72. Als je vragen hebt over het spel Candy Crush of je wilt de spelregels of speluitleg lezen dan kun je eens kijken op http://www.speluitleg.com.. zij hebben me al vaker verder geholpen.

  groetjes xx

 73. Heb nu level 800 uitgespeeld maar kan niet meer verder zijn er geen levels meer?

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!