Mei 17

Clinic contentmarketing: hoe creëer je sterke content die bereikt, boeit en converteert?

Op vrijdagochtend 17 mei organiseert Beeckestijn Business School, samen met Robert Doggers en Lennart de Jong, de online strategen/creatieven van Yune Social, een inspirerende clinic over content. Met jarenlange ervaring in de online wereld en de wereld van journalistiek en uitgevers, brengt Robert nu voor zijn eigen bureau in de praktijk wat klanten anno 2013 zoeken: het creëren van sterke content waarmee doelgroepen worden bereikt, engaged en geconverteerd.

Nieuwsgierig hoe je het ontsluiten van content organiseert voor jouw bedrijf, en wat goede content is? Schrijf je dan in! Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid voor het stellen en beantwoorden van vragen.

De ochtend begint met een stuk algemene theorie en verkenning over contentmarketing. In het tweede deel ga je concreet aan de slag met een kleine opdracht met als doel om tot sterke content te komen.

Kom op 17 mei naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is vanaf 8.30, wij zorgen voor broodjes en iets te drinken. Schrijf je hier snel in voor deze bijzondere clinic. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.

Inschrijven

Clinic contentmarketing: hoe creëer je sterke content die bereikt, boeit en converteert?

17 mei 2013 09:00 uur - 11:00 uur www.beeckestijn.org | routebeschrijving Beeckestijn Business School
Dodeweg 6a
3832 RC Leusden
Nederland
| Contact
Terug naar agenda