Maa 14

GamificationConf

Power up loyalteit en activiteit van medewerkers en klanten

In 2013 zal gamification een versnelde groei doormaken en een sleutelrol gaan spelen in de manier waarop organisaties klanten en medewerkers betrekken en activeren. De hoogste tijd om praktijkervaringen met gamification te delen, kennis te vergaren en contacten op te doen die je verder kunnen helpen.

GamificationConf, hét gamification evenement van Nederland, biedt je vooruitstrevende visies en praktisch inzicht in de kracht en valkuilen van gamification. Verschillende gamification experts, zoals Jeroen van Mastrigt en Rutger Teunissen, leren je hoe je loyaliteit en betrokkenheid kunt vergroten met de inzet van spelelementen en speldenken. Daarnaast geven diverse sprekers van vooraanstaande organisaties, zoals Lays en Rabobank inzicht in hun eigen ervaringen met gamification.

Tobacco Theater
3

GamificationConf is een initiatief van Fanminds.nl en Prooflink.com Twee Nederlandse bedrijven die sterk geloven in het gebruiken van spelelementen om de relatie met je klant en medewerker te versterken. Met het evenement bouwen ze verder aan de Nederlandse gamification community voor het uitwisselen van kennis en praktijkervaringen.

Inschrijven

GamificationConf

14 maart 2013 09:00 uur - 18:00 uur www.gamificationconf.com | routebeschrijving Tobacco Theater
Nes 75
1012 KD Amsterdam
Nederland
| Contact
Terug naar agenda