Apr 11

NIMA Master Class: 9+ organisatie

Binding met een excellente dienstverlening en merkbeleving

In tijden waarin producten, diensten en ook prijzen steeds meer op elkaar lijken en de klassieke USP ‘gemak’ door internet tot een commodity is gedegradeerd, zijn er twee knoppen waaraan een onderneming kan draaien om het verschil te maken in het hoofd van de klant: dienstverlening en merkbeleving.

Aangezien de loyaliteit van consumenten vandaag de dag beperkt is tot een druk op een knop, is er voor het bouwen van echte emotionele binding veel meer nodig dan een klanttevredenheidsrapportcijfer van een zevenenhalf.

Tijdens deze Master Class leer je alles over de 9+ filosofie en de vertaalslag ervan naar de verbetering van je dienstverlening en merkbeleving. Met vele voorbeelden, modellen en oefeningen dagen we je uit over je organisatie na te denken. Na afloop weet je hoe je de klantbeleving nog nadrukkelijker centraal stelt in marketing, branding, sales, product- en conceptontwikkeling en customer service.

Wie weg wil breken uit de onverschilligheid van klanten moet een ervaring bieden die in de emotionele beleving van de klant wél het verschil maakt. Alleen deze ‘9+ ervaringen’ leveren echte loyaliteit en fans op.

Inschrijven

NIMA Master Class: 9+ organisatie

11 april 2013 08:00 uur - 12:00 uur www.nima.nl Nederland
| Contact
Terug naar agenda