Apr 24

Online klantinzicht voor marketingsucces

Altijd uw klantprofiel begrijpelijk beschikbaar

Het realtime, 24/7 en online ter beschikking hebben van relevante klantinformatie is een belangrijke sleutel naar een klantgerichte benadering en daarmee marketing- en verkoopsucces.

Onze relaties investeren veel in onderzoek en analyses om klantinzicht te verkrijgen. Vaak signaleren wij echter nog een onvoldoende gebruiksvriendelijke en begrijpelijke presentatie van de resultaten. Hierdoor worden de inzichten uiteindelijk onvoldoende benut en blijft het rendement op de investering vaak achter.

Om de brug te slaan tussen klantinformatie enerzijds en marketing anderzijds heeft Bisnode het eProfiel lifestyle dashboard ontwikkeld. Hiermee laten wij u zien hoe u uw klanten, vanuit verschillende lifestyle invalshoeken, een écht gezicht kunt geven. De sterk grafische opzet maakt het gebruiksvriendelijk en eenvoudig te interpreteren, te presenteren en te delen.

Meld u nu aan voor ons gratis webinar, waarin wij een toelichting geven op de nieuwe mogelijkheden, die passen bij de wereld van morgen. Na afloop krijgt u toegang tot het eProfiel dashboard, om op uw gemak zelf de mogelijkheden te bekijken.

Webinar

  • Onderwerp: Altijd uw klantprofiel begrijpelijk beschikbaar
  • Datum: woensdag 24 april 2013
  • Tijdstip: 14.00 – 14.45 uur

Het enige wat u nodig heeft is een computer met internetverbinding en audio (luidspreker of koptelefoon). Heeft u hier geen beschikking over dan kunt u ook telefonisch inloggen. Tijdens het webinar kunt u via de chat uw vragen stellen.

Inschrijven

Online klantinzicht voor marketingsucces

24 april 2013 14:00 uur - 14:45 uur www.bisnode.nl Webinar
Nederland
Terug naar agenda