Maa 18

Pitstop: sport, internet en nieuwe media

Korte stop voor nieuwe inzichten, reflectie en inspiratie

Goed getimede, snelle meetings waar een select gezelschap kennis en ervaring uitwisselt. Zogezegd een korte stop voor nieuwe inzichten, reflectie, inspiratie en verfrissende ideeën. Dat is de opzet van PIT STOP! Het initiatief van de Hogeschool van Amsterdam en Syntens.

PIT STOP start met de eerste meeting op maandag 18 maart 2013. De focus ligt op de wereld van sport, internet en nieuwe media. Interviews met twee sport- en internetondernemers, die ook in gesprek gaan met de zaal, een presentatie van een nieuw product en tot slot een snedige column en een smakelijk buffet.

Presentatie van PIT STOP ligt in handen van Michael Breedt (Syntens). De interviews worden afgenomen door Peter Hopstaken (www.sportknowhowxl.nl) en Jan Janssens (lector sportbusiness development).

De digitale revolutie is ook in de sportwereld steeds zichtbaarder. Elke zichzelf respecterende organisatie is aanwezig op internet en maakt gebuik van interactieve toepassingen. De nieuwe mogelijkheden worden soms aarzelend en schoorvoetend, dan weer enthousiast en voortvarend opgepakt. Echt vernieuwende initiatieven komen doorgaans van nieuwe spelers in het veld. Vaak zijn het piepkleine bedrijven, die schuil gaan achter fantastische digitale façades. Eénpitters die organisaties runnen die 24/7 bereikbaar zijn. Zij weten een gigantisch bereik te realiseren, opereren internationaal, passen nieuwe verdienmodellen toe en kunnen snel schakelen en verschillende expertises met elkaar verbinden. Het is een vorm van ondernemen, die afwijkt van de traditionele aanpak waarbij grote kantoren en dito personeelsbestanden de maat van succes bepalen. Tijdens deze PIT STOP is de schijnwerper gericht op enkele pioniers uit de sportieve e-business. Zij delen hun ervaringen met de aanwezigen. Interessant en leerzaam voor grote en kleine ondernemers, actief op internet en in de sport. En niet te vergeten voor iedereen die zijn entree wil maken in deze wereld.

Programma

  • 16.00 uur: Ontvangst
  • 16.15 uur: In gesprek met… Jorrit Hertsenberg – www.sport42.com.
  • 16.55 uur: Product presentatie door Antoinette van Bree en Leo van den Berge – Timetag.
  • 17.20 uur: In gesprek met… Koen Muilwijk – www.looptijden.nl.
  • 18.00uur: Column Jan Luitzen , alias Jan de Boekenslachter.
  • 18.10 uur: Netwerkborrel en buffet.

Datum: Maandag 18 maart 2013
Tijd: 16.00 – 19.00 uur

Locatie: Hogeschool van Amsterdam, Dr. Meurerhuis, Dokter Meurerlaan 8, 1067 SM, Amsterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren voor de deur.

Prijs: € 49,95 [inclusief buffet, excl. transactiekosten] Een nieuw initiatief met een welkomstgeschenk. Een gratis exemplaar van het boek ‘Ondernemen in de sport‘. Verhalen van pioniers en vernieuwers’. Een prachtig boek met 32 boeiende portretten van zeer uiteenlopende ondernemers in de sport (240 pagina’s, full color, rijk geïllustreerd, hard cover in slipcase). Winkelwaarde €34,95.

Inschrijving

Meld u aan via het aanmeldformulier. PIT STOP is voor ondernemers in de sport en andere belangstellenden. Maximaal 75 plaatsen. Voor vragen: kik@hva.nl of 020 595 3476.

Inschrijven

Pitstop: sport, internet en nieuwe media

18 maart 2013 16:00 uur - 19:00 uur www.hva.nl | routebeschrijving Hogeschool van Amsterdam
dokter Meurerhuis
dokter Meurerlaan 8
1076 SM Amsterdam
Nederland
| Contact
Terug naar agenda