Feb 28

Seminar Facebook Marketing

Gratis seminar over het zakelijk gebruik van Facebook

Facebook is hét moderne middel voor meer potentiële klanten en een betere binding met bestaande klanten. Maar voor veel organisaties is Facebook nog steeds een grijs gebied. Want Facebook bedrijfsmatig gebruiken, hoe moet dat precies? Hoe werkt die bedrijfspagina en welke wereld van mogelijkheden schuilt erachter? Hoe zit het met het bereiken van uw doelgroep en de hulpmiddelen die Facebook daarvoor biedt? En in hoeverre is het mogelijk om relevante data te verzamelen en analyseren? Het optimaliseren van de communicatiestrategie en het meten van het rendement (ROI) dragen immers bij aan efficiëntere campagnes en geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

Donderdag 28 februari geeft KiwiMedia een gratis seminar om antwoord te geven op deze vragen. Tijdens deze middag krijgt u een compleet beeld van alle functionele aspecten die bij het zakelijk gebruik van Facebook komen kijken.

Onderwerpen

  • Bedrijfspagina’s;
  • Canvas applicaties;
  • Graph Search;
  • Statistieken;
  • Advertenties;
  • Het bepalen van het rendement (ROI).

Na afloop van het seminar is er een borrel.

Wie zijn wij?

KiwiMedia is een jong en dynamisch online communicatiebureau dat zich specialiseert in online strategie en realisatie.

Voor wie is dit seminar bedoeld?

Dit seminar is bedoeld voor iedereen die van plan is Facebook op een professionele, bedrijfsmatige manier te gebruiken of wil weten wat hier allemaal bij komt kijken. We gaan ervanuit dat alle bezoekers al enige basiskennis hebben van Facebook, bijvoorbeeld door privégebruik.

Datum & tijd

Donderdag 28 februari 2013. Inloop: 13:30, begin: 14:00, eind: 16:30.

Locatie

Het seminar wordt gehouden nabij het centrum van Utrecht. De locatie is makkelijk bereikbaar per auto en er is gratis parkeergelegenheid. Ook is het mogelijk om ons vanaf Utrecht Centraal te bereiken met het openbaar vervoer (stadsbus 1).

KiwiMedia
Goeman Borgesiuslaan 77
3515ET Utrecht

Aanmelden

Er is ruimte voor maximaal 40 personen. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 26 februari 2013 door een e-mail te sturen naar jonathan@kiwimedia.nl o.v.v. Facebook seminar. Vermeld hierin uw naam, functie, bedrijfsnaam en het aantal personen.

We staan open voor eigen inbreng van de aanwezigen. Het is mogelijk om vooraf vragen of bedrijfspagina’s in te sturen die we wellicht tijdens het seminar behandelen.

Seminar Facebook Marketing

28 februari 2013 14:00 uur - 16:30 uur www.kiwimedia.nl Goeman Borgesiuslaan 77
3515ET Utrecht
Nederland
| Contact
Terug naar agenda