Feb 05

Van Passie tot Promotie, 5 nieuwe P’s voor de creatieve industrie

Seminar creatieve marketing voor de creatieve industrie

De creatieve industrie vraagt om creatieve marketing. De klassieke marketingmix voldoet hierin niet. In zijn boek ‘van Passie tot Promotie’ introduceert Erik Stevens van adviesbureau Phaff & Partners, vijf nieuwe P’s. Met deze vernieuwde marketingmix, bestaande uit professie, passie, participatie, projectie en promotie, geeft Erik tools om de marketing van creatieve dienstverlening tot een succes te maken. Zijn vernieuwende kijk op marketing in de creatieve industrie leverde hem een nominatie voor de Marketing Literatuurprijs 2012 op.

In de seminars zoomen we dieper in op de verschillende aspecten van deze vernieuwde marketingmix en per seminar wordt een specifiek thema behandeld. Met Erik Stevens als dagvoorzitter, gastsprekers en boeiende cases krijg je in een dag alle handvatten om in je eigen bedrijf aan de slag te gaan. De seminars zijn zowel in serie als afzonderlijk te volgen.

Tijdens het seminar op 5 februari staan de P’s van Participatie en Projectie centraal. Het thema deze dag is ‘ik en mijn klant’. Hierbij worden vragen als ‘wat is de rol van mijn klant in het dienstverleningsproces?’ en ‘leef ik me voldoende in in mijn klant?’ beantwoord. Naast dagvoorzitter Erik Stevens zijn er twee gastsprekers. Stephan van Slooten, partner bij Altuïtion en auteur van managementboekbestseller ‘De 9+ organisatie: van marketshare naar mindshare’, zal dieper ingaan op het creëren van klantloyaliteit in zijn presentatie ‘tevreden klanten zijn onverschillige klanten’. Alex van Straaten, eigenaar van RAAK en storyteller met ondernemersbloed, zal de case aandragen. Alex van Straaten van Raak. Stephan gaat dieper in op het creëren van klantloyaliteit en Alex zal de case aandragen.

Inschrijven

Van Passie tot Promotie, 5 nieuwe P’s voor de creatieve industrie

05 februari 2013 09:30 uur - 17:00 uur www.goc.nl | routebeschrijving GOC
De Schutterij 2
3905PL Veenendaal
Nederland
| Contact
Terug naar agenda