Maa 05

Van Passie tot Promotie

Seminar over promotie van creatieve dienstverlening

De creatieve industrie vraagt om creatieve marketing. In zijn boek Van Passie tot Promotie introduceert Erik Stevens vijf nieuwe P’s: professie, passie, participatie, projectie en promotie. Met deze vernieuwde marketingmix geeft Erik tools om de marketing van creatieve dienstverlening tot een succes te maken. Zijn vernieuwende kijk leverde hem een nominatie op voor de Marketing Literatuurprijs 2012.

In seminars zoomen we dieper in op de verschillende aspecten van deze vernieuwde marketingmix en per seminar wordt een specifiek thema behandeld. De eerste twee seminars hebben inmiddels plaats gevonden en waren een groot succes. Dit seminar staat in het teken van Promotie.

Dagvoorzitter Erik Stevens laat zien hoe hierbij alles draait om communicatie. Daarbij gaat het niet alleen over verschillende vormen van promotie, maar vooral ook over de inhoud van de boodschap. Creatieve dienstverleners vergeten nog wel eens wat ze eigenlijk te bieden hebben. Welke diensten bied ik aan, voor wie en wat zijn de voordelen? Erik praat je bij over verleiders: hoe krijg ik deze informatie in een pakkende, aantrekkelijke boodschap?

Rijn Vogelaar, ‘Corporate Enthusiasm Officer’ van Blauw Research is gastspreker. Rijn is auteur van De Superpromoter. Superpromoters zorgen voor aanwas van nieuwe klanten en omzetgroei. Ze doen aanbevelingen of worden door anderen gekopieerd, zijn ideale co-creators en motiveren het personeel. Daarmee zijn ze voor bedrijven van levensbelang. Rijn legt je uit hoe je superpromoters kunt inzetten om je bedrijf succesvoller te maken.

De case wordt aangedragen door Thierry de Vries, partner bij The 1nspiring Company. Thierry is gespecialiseerd in actiemarketing, business development en content creatie. Hij ondersteunt ondernemers in groei en verandering door communicatie, organisatie en creatie uit handen en onder handen te nemen.

Inschrijven

Van Passie tot Promotie

05 maart 2013 09:30 uur - 17:00 uur www.goc.nl | routebeschrijving GOC
de Schutterij 2
3905PL Veenendaal
Nederland
| Contact
Terug naar agenda