Maa 26

ZZP’er dag

Bent u al zzp’er maar wilt u er meer uithalen?

Op 1 januari 2012 stonden bij de Kamer van Koophandel 8.712 personen ingeschreven als journalist, redacteur en/of tekstschrijver. Het aantal zzp’ers in media en communicatie neemt alleen maar toe, en niet zonder reden. Want als freelancer bent u relatief goedkoop, flexibel in te zetten en in te huren vanwege uw specialisatie. Voor alle communicatieprofessionals, journalisten en redacteuren die verder willen komen als zelfstandige organiseert [De Redactie] Trainingen een zzp’ersdag. Daar komen alle aspecten van het ondernemerschap aan bod: van netwerken en positionering tot aan inzet Sociale Media en je financiële huishoudboekje.

Bereid het ondernemerschap voor

Het is verstandig om het ondernemerschap voor te bereiden, zegt Sanja Vuijsters van [De Redactie] Trainingen. ‘Zzp’ers kunnen bij de Kamer van Koophandel terecht voor algemene informatie. Met specifieke vragen over bijvoorbeeld het belang van specialisatie en een online marketingaanpak kunnen wij ze helpen. Ervaren zzp’ers geven advies over de zakelijke aspecten van het ondernemerschap maar ook over bijvoorbeeld positionering. Nu het aantal zzp’ers toeneemt, ook in de journalistiek en communicatie, is het nog belangrijker te weten waarin men zich onderscheidt.’

Lezingen, workshops en lunchen met een expert

Van 9.30 uur ’s morgens tot aan 16.30 uur ’s middags volgen deelnemers lezingen. Tijdens de lunch kunt u aansluiten bij een experttafel. Daar eet u een broodje met een specialist op het gebied van bijvoorbeeld belastingen, talentontwikkeling of arbeidsmarktontwikkelingen. Na de slotlezing bent u van harte uitgenodigd een borrel te drinken met deelnemers en sprekers. Laat het netwerken maar beginnen!

ZZP’er dag

26 maart 2013 09:00 uur - 17:30 uur www.zzperdag.nl Amsterdam
Nederland
| Contact
Terug naar agenda