Glitterfoto: Pimp je foto’s

logo-glitterfotoWijzig en pimp met Glitterfoto.nl je foto met glitters en effecten, gratis en online in je browser.

Wat doet de site?

“Op Glitterfoto.nl kun je eenvoudig online je foto pimpen voor bijvoorbeeld je Hyves profiel. Op heel veel sites kun je vaak alleen een achtergrond laten glitteren of glittertekst plaatsen. Op Glitterfoto.nl hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk van die functies te combineren. Je kunt glitter achtergronden selecteren, tekst en glittertekst op de foto plaatsen, randen en lijsten om je foto zetten, allerlei speciale effecten toepassen op je foto’s, tekstwolken op de foto zetten en allerlei leuke animaties en objecten op je foto plaatsen. Daarna kun je direct je foto online saven op je Photobucket account en direct plaatsen op Hyves.”

glitter-foto-screenshot-600

Waarom deze site?

“De aanleiding was onze andere site Fotoaanpassen.nl. Deze site bestaat al enige tijd en is erg succesvol, maar bedoeld voor eenvoudige aanpassingen zoals: verkleinen, croppen, roteren, rode ogen verwijderen en filters toepassen. We merkten dat er vraag was naar het oppimpen van foto’s op een zelfde eenvoudige manier. Omdat we Fotoaanpassen.nl niet te ingewikkeld wilden maken en de doelgroep ook verschillend is, hebben we speciaal voor het oppimpen van je foto een nieuwe site gemaakt.”

Hoe werkt de site?

“Allereerst start je met het uploaden van een foto (of je geeft een url van een foto op internet). Daarna zijn er 12 type acties die je kunt doen die aangegeven worden door buttons boven de foto. Uiteraard kun je verkleinen, roteren en uitsnijden. Maar je kunt bijvoorbeeld ook glittertekst, effecten, tekstwolken en glitterplaatjes toevoegen.

Als je tevreden bent met het resultaat kan de foto worden bewaard, dit kan op 4 manieren: je kunt het opslaan op de harde schijf, e-mailen, online bewaren (hiermee kun je de foto opslaan op Imageshack.us en krijg je een link naar de foto en een directe link om de foto op Hyves te plaatsen) of bewaren op Photobucket.”

screen-glitter

Wat zijn de facts?

“De site is net deze week gelanceerd en komt ook deze week op de Hyves gadget gallery. Op dit moment heeft de site al 400 bezoekers per dag en we hopen het succes van Fotoaanpassen.nl te evenaren. Die site heeft 52.000 unieke bezoekers per maand (volgens Google analytics). Het businessmodel is gebaseerd op advertising, de site bevat Google Adsense.”

Wie maakt de site?

“De site is gemaakt door Zygomatic.nl. Dat is het bedrijf van mijn broer Jan Willem Schoonhoven en mij. Wij zijn een online uitgever met circa 40 verschillende websites, waaronder: Jijbent.nl, Allradio.nl, Fotoaanpassen.nl en Leukstespellen.nl. Onze sites hebben meestal te maken met online spellen of online foto’s.”

Denise Lappain van Frankwatching in gesprek met Bram Schoonhoven over Glitterfoto.nl.

Redactie gespot

Heb je een interessant onderwerp voor Gespot? Ben je bezig met de lancering van een nieuwe site, de introductie van een nieuwe mobile app of komt er een tablet app aan? Meld je initiatief dan aan bij Gespot!

Reacties

 1. waar moet je bewerken?

 2. ik wil me foto versieren

 3. heey
  ik weet niet wat ik hier doe dus
  doei

 4. wat een super leuke site en je kan er van alles doen ik heb van alles gedaan wat ik kon doen echt veeldus

 5. hoi ik weet niet hoe glitter foto werkt

 6. Hallo…Ik gebruik glitterfoto.nl al heel lang…nu kan ik die niet openen…Wat is nu het probleem? Groetjes Marijke

 7. Marlies Berendse |

  Hallo ik heb een vraag ik gebruik al jaren het programma Glitterfoto en sinds vandaag kan ik het niet meer openen . Wat is het probleem ik werk er elke dag mee en zou er graag mee door kunnen gaan.
  In afwachting op U antwoord verblijf ik met vriendelijke groet Marlies

 8. waarom doe de helft niet ik kan er niet veel meer mee doen
  de glitterfoto van begin doe het niet als ik bij wil werken pakt hij de plaatje niet
  ik hoor het graag
  groetjes jannie

 9. hij doe het niet hoe kan dat
  het geeft aan https//www.glitter foto.nl
  meld het volgende curl erro reguested url returned erro 503 wat betekend dat
  wand ik begrijp het niet groetjes jannie

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!