Tam Tam: Leent homepage uit voor 3FM Serious Request

logo tamAan het eind van het jaar extra aandacht voor goede doelen. Een gesprek met Marlien de Roo van Tam Tam over de homepage uitleen actie voor 3FM Serious Request.

Wat is het voor actie?

“Omdat Tam Tam Serious Request van 3FM en Het Nederlandse Rode Kruis een warm hart toedraagt, lenen we onze  homepage van 18 t/m 24 december uit aan de actie rond het glazen huis. De homepage geeft aandacht aan de campagne van 3FM Serious Request en het Nederlandse Rode Kruis. Elk bedrijf kan de 3FM Serious Request pagina downloaden en voor hun eigen homepage plaatsen.”

screen tam

Waarom deze actie?

“Ons doel is meer exposure  voor de 3FM Serious Request actie en hierdoor hopelijk ook meer donaties. 3,3 miljard mensen lopen risico op besmetting met malaria, 247 miljoen mensen raken jaarlijks besmet en hiervan overlijden er één miljoen. We hebben deze actie bedacht om meer aandacht genereren voor dit probleem, en meehelpen aan een oplossing. En we roepen dus al onze klanten op om hetzelfde te doen, en helpen hen daar graag bij.”

Hoe werkt het?

“Het werkt eigenlijk heel simpel. Iedereen kan het ZIP-bestand downloaden. In dit bestand zitten alle benodigdheden voor het instellen van een 3FM Serious Request-pagina als jouw homepage. Het belangrijkste is dat elk bedrijf zijn eigen bedrijfsnaam en url vermeld.”

screen ta2

Wat zijn de facts?

De actie is gisteren al op 3 FM voorbij gekomen en een aantal bedrijven heeft de homepage al voor de eigen website gezet. We hopen natuurlijk dat er nog veel sites volgen en dat er meer donaties komen!”

Wie is verantwoordelijk voor de actie?

“De homepage is een idee van Tam Tam en ontwikkeld in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis.”

Redactie gespot

Heb je een interessant onderwerp voor Gespot? Ben je bezig met de lancering van een nieuwe site, de introductie van een nieuwe mobile app of komt er een tablet app aan? Meld je initiatief dan aan bij Gespot!

Reacties

  1. Mooie innovatieve actie van Tam Tam en Rode Kruis.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!