Timesplitter: Web-based tool voor projecturenregistratie

Timesplitter

Timesplitter is een applicatie waarmee ondernemers, werknemers en zzp’ers onderweg of op de werkvloer eenvoudig zelf hun uren bij kunnen houden. Het is een web-based applicatie die altijd beschikbaar is. Marcel Braakman, ontwikkelaar van Timesplitter, vertelt.

Wat is Timesplitter?

"Timesplitter is een web-based urenregistratie-app waarmee iedereen uren kan registreren, beheren, controleren en rapporteren. Deze online urenregistratie-app heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke werking. Het is een overzichtelijke applicatie met als resultaat tijdbesparing, inzicht, overzicht en effectiviteit."

registrations
roster
processing
overviews
246694_232166226912385_605661415_n

Waarom dit initiatief?

"Procesmatig werkende bedrijven (bijvoorbeeld uit de projectmanufacturing-branche) werken vaak met oude oplossingen. Veel urenregistratie-oplossingen richten zich op de algemene markt en niet op een bepaald segment. Timesplitter richt zich voornamelijk op de manufacturing. Werkplaatsmedewerkers kunnen in groepen tegelijk uren klokken op een open systeem. Urenbriefjes zijn verleden tijd en administratie-afdelingen besparen een hoop tijd."

Hoe werkt Timesplitter?

"Aan het begin van de dag klokt de gebruiker in op een project en aan het eind van de dag weer uit. De registratie komt op een verwerkingsscherm van de administratie terecht en vanuit daar kan het worden verwerkt. Automatisch wordt dit in een mooi en handig overzicht gezet zodat er aan het einde van de rit precies inzichtelijk is hoeveel uur de betreffende werknemer heeft gewerkt aan het project van een klant."

Wat zijn de belangrijkste facts?

"Het design van Timesplitter is simpel en strak, precies wat we voor ogen hadden. Met dit als uitgangspunt hebben we uiteindelijk een intuïtieve interface ontworpen, wat het systeem eenvoudig en gebruiksvriendelijk maakt. Omdat Timesplitter pas kort geleden gelanceerd is zijn er verder helaas nog geen cijfers en feiten beschikbaar."

Wie is er betrokken bij Timesplitter?

"Henk Jan Nieuwenhuis is de oprichter van Timesplitter. Ik, Marcel Braakman, ben ontwikkelaar en Arjan Drees is verantwoordelijk voor het design. Teun Pouw verzorgt de marketing en research."

Redactie gespot

Heb je een interessant onderwerp voor Gespot? Ben je bezig met de lancering van een nieuwe site, de introductie van een nieuwe mobile app of komt er een tablet app aan? Meld je initiatief dan aan bij Gespot!

No Comments.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!