Twoo: Ontmoet nieuwe mensen

Gratis en laagdrempelig nieuwe mensen leren kennen. Met Twoo kan dit. Peter Symons, Chief Marketing Officer van Twoo, vertelt over dit succesvolle concept.

Wat is Twoo?

“Twoo.com is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen. Je maakt een profiel aan, speelt games en chat met andere leden. Wat eruit volgt (nieuwe vrienden, een date, …) is volledig aan jou!”

Waarom dit initiatief?

“Twoo werd in het leven geroepen door Massive Media – het Gentse bedrijf achter de sociale netwerksite Netlog – nadat uit online enquêtes bleek dat leden Netlog vooral gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten. Anders dan op andere datingsites, worden leden op Twoo niet gematcht met anderen op basis van complexe persoonlijkheidsanalyses, maar leren ze nieuwe mensen kennen zoals in het echte leven. Leden kunnen zelf bepalen of het klikt (of niet), net zoals in een café, op het werk of eender welke omgeving. Via Twoo.com kun je makkelijk leden uit de buurt leren kennen en meteen een chat starten om te ontdekken of het klikt.”

Hoe werkt Twoo?

“Twoo brengt leden snel met elkaar in contact, binnen een minuut kun je al een chat aangaan. Zo kun je dagelijks nieuwe mensen leren kennen. Wanneer je je registreert, beantwoord je enkele vragen over welke leden je wil leren kennen. Deze voorkeuren worden, samen met je locatie, in beide richtingen gehanteerd, zodat leden enkel mensen uit hun buurt te zien krijgen die mogelijk ook in hen geïnteresseerd zijn.

Twoo.com is gratis. Per dag kunnen leden met 3 nieuwe contacten een gesprek aanknopen. Willen ze met meer leden (tot tien per dag) chatten, dan kunnen ze upgraden naar een Diamond account voor maar €2 per week.”

Wat zijn de facts?

“Twoo.com werd groot via mond-tot-mondreclame sinds de lancering in mei 2011 en haalde in december wereldwijd meer dan 2,88 miljoen maandelijks actieve gebruikers en zo’n 800.000 dagelijks unieke gebruikers. Twoo is momenteel beschikbaar in 20 talen, verspreid over 35 landen en helpt dagelijks meer dan 250.000 gebruikers om nieuwe mensen te leren kennen. De gemiddelde verdeling volgens geslacht is 60% mannen en 40% vrouwen. Dagelijks komen er wereldwijd zo’n 40.000 nieuwe registraties bij. De Twoo app voor iPhone, iPod touch of iPad telt per dag meer dan 1000 downloads. De nieuwe versie van Twoo is beschikbaar via de App Store.

De site heeft een freemium businessmodel: Twoo is gratis, maar als je van alle features wil genieten, kun je lid worden van de Diamond Club. Er zijn geen reclame-inkomsten, leden krijgen dus geen vervelende advertenties te zien. Er wordt veel belang gehecht aan de snelheid van de site. Bovendien investeert Twoo fors in moderatie en ziet erop toe dat alle gebruikers actief en echt zijn.”

Wie is er betrokken bij Twoo?

Twoo.com is een project van Massive Media, en wordt vanuit het hoofdkantoor in Gent ontwikkeld en beheerd. Voor promotie en marketing werd een kantoor in Londen opgericht.”

Update 2014

“Twoo.com is beschikbaar in 38 talen en meer dan 200 landen. In januari 2014 verwelkomde Twoo wereldwijd 11,9 miljoen unieke bezoekers.

Twoo is nu beschikbaar als (mobiele) website, als iOS, Android of Windows app, als Facebook app, als browser plugin voor Chrome of Firefox of als Windows of Mac desktop applicatie.”

Redactie gespot

Heb je een interessant onderwerp voor Gespot? Ben je bezig met de lancering van een nieuwe site, de introductie van een nieuwe mobile app of komt er een tablet app aan? Meld je initiatief dan aan bij Gespot!

Reacties

 1. Riet Zijlmans |

  Wil graag opzeggen wegens omstandigheden maar het lukt niet ,ben mijn wachtwoord vergeten Help

  1. zelfde probleem , waarom na de opzegging krijg je weer berichten dat is bizar, help aub .

   1. Goedemorgen –

    Mogelijk kreeg je nog een uitnodiging van iemand. Daar je geen lid meer bent, is dat mogelijk. Kan je me aub even contacteren via info-nl@twoo.com? Dan help ik je hier meteen mee verder.

 2. Dag Riet,

  Onze excuses voor het late antwoord, we merkten nu pas je reactie op.

  Wil je ons echt verlaten? We zullen je heel hard missen!

  Als je zeker bent dat je jouw account wil verwijderen, ga dan naar Instellingen en kies Wijzigen in het accountgedeelte. Klik vervolgens op ‘Verwijder account’ en volg de instructies.

  Om je wachtwoord op te vragen: klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ op de aanmeldingspagina en volg de instructies.

  Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren via twoo.com/faq of info-nl@twoo.com.

  Fijn weekend!

  Lien
  Team Twoo

 3. Lieve mensen graag wil ik opnieuw mij aan melden . Maar het lukt niet .Ik sta er in met allemaal arabisch tekens . En kan dit niet verwijderen hoe verwijder ik deze twoo. Ik snap er niets van . Ik heb leuke mensen leren kennen op twoo en hier snap ik niets van ik kan mij niet af melden. Kan die letters niet lezen . Wilt u mij vertellen wat ik doen moet

  Vriendelijke groet
  Dinie Oosting

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Hoi Dinie –

   Mocht je nog steeds problemen ondervinden bij het aanmelden, aarzel dan niet om me even te contacteren via info-nl@twoo.com. Wanneer ik je berichtje lees, denk ik dat je account op een vreemde taal werd ingesteld. Eenmaal ik weet welke account de jouwe is, kan ik dit meteen opnieuw voor je aanpassen.

   Prettig weekend!

   1. hoi hoi
    vind raar ben sinds vandaag lid van twoo werd ik eruit gegooit omdat ik volgens twoo ongepaste fotos op mijn profiel heb … heb gewoone normale fotos eropstaan kan me nu niet meer inloggen omdat mijn account geblokkerd is vind wel jammer vraag mij nu af voorhoelang is mijn account nu geblokkert

    1. Hanna (Twoo Community Manager) |

     Hoi Elke,
     Mag ik je vriendelijk vragen ons even te contacteren via een email naar info-nl@twoo.com ? We helpen je dan graag verder!

 4. hoi teamvan twoo wil me op nieuw aan melden ben er in een keer niet meer er op ik weet niet hoe dat kan krijg mails en kan ze niet openen hoe kan dat groetjes tiny

  1. Wil mij graag opnieuw aanmelden maar het lukt mij niet, wat doe ik verkeerd? Kunnen jullie mij helpen?

  2. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Tiny –

   Wil je even zo vriendelijk zijn me een berichtje te sturen op info-nl@twoo.com via het adres waarmee je destijds je account bij ons registreerde? Dan kan ik je hier meteen mee verder helpen. Dank je wel!

 5. Geachte meneer en of mevrouw.

  Mag ik even vragen aan u.
  Ja vreemd heb ik mijn twoo kan nu niet open dat wil ik graag mijn twoo weer open gaat.
  Een fijne avond.

  Met vriendelijke groet,
  Mijoka

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Mijoka –

   Zou je mij via info-nl@twoo.com even willen laten weten met welk e-mailadres je bij ons geregistreerd bent? Vermeldt je er aub ook even bij of je Twoo gebruikt via de reguliere website, mobiele website of via 1 van onze smartphone apps? Dan help ik je hier meteen mee verder.

   Prettig weekend!

 6. vandecasteele nadine |

  Wat moet ik doen doen om mij uit te schrijven,ik heb me aangemeld maar dat wilde ik niet,schrijf me daar aub uit!!!
  grtjes nadine

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Nadine –

   Laat je me via info-nl@twoo.com even weten op welk e-mailadres je je account registreerde, of op welk adres je e-mails van Twoo ontvangt? Dan lossen we dit meteen voor je op.

   Tot snel!

 7. Waarom kan ik niet elk profiel die ik bekijk een bericht achter laten dat ik ze leuk vind maar alleen blokeren.

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Edwin –

   Dit kan verschillende redenen hebben. De meest waarschijnlijke is dat het profiel dat je probeert te contacteren niet op zoek is naar iemand die aan jouw profiel voldoet. Ook zou het kunnen dat je tegen de contactlimiet van een gratis account aanloopt. Mocht het tweede scenario van toepassing zijn, dan kan je echter na 24u opnieuw mensen contacteren.

   Om dit echter heel precies te weten, zou je me even via je account moeten contacteren. Je ziet in je chatbox normaal een chat met “Team Twoo”. Stuur me daar aub even een berichtje, en dan pluizen we dit helemaal uit voor je.

 8. cj.kloosterziel |

  beste redactie,ik wil graag mijn gegevens veranderen ik heb een nieuw email adres

  groet corien puck kloosterziel

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Hoi Corien –

   Stuur me vanaf je nieuwe e-mailadres aub even een e-mail op info-nl@twoo.com. Laat me eventjes weten met welk oud e-mailadres je bij ons geregistreerd was, en dan brengen we dit meteen in orde voor je.

 9. ik zoek gezellige mensen waar leeftijd niet belangrijk is

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag –

   Ook dan kan je bij Twoo terecht! Je kan je zoekfilters helemaal naar wens contacteren, en op zoek gaan naar mensen tussen 18 en 90+. Mocht je hulp nodig hebben met het instellen van je zoekfilter, aarzel dan niet om me even een berichtje te sturen via de Team Twoo-chat of via info-nl@twoo.com.

 10. Wil graag mijn profiel verwijderen,was gelinked aan facebook heb dat kunnen verwijderen maar blijk nog steeds een profiel te hebben op Twoo,wil dit niet en hoe kan ik dit verwijderen?

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag –

   Kan je me aub even een berichtje sturen via info-nl@twoo.com? Dan help ik je hier meteen mee verder!

 11. wil aanmelden bij twoo, maar kom bij frankwatching terecht. Is dit hetzelfde? En waarom aanmelden als bedrijf als ik een relatie met een persoon zoek? Ik heb en ben geen bedrijf.
  MVG Rob

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Rob –

   Twoo & Frankwatching zijn niet hetzelfde. Wanneer je je bij Twoo wenst aan te melden, kan je dit via http://www.twoo.com. Tot snel!

 12. wil nieuwe mensen leren kennen

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Hoi Lien –

   Dan ben je bij Twoo aan het juiste adres. Twoo is het snelstgroeiende netwerk om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen. Surf even naar http://www.twoo.com, daar kan je je meteen gratis registreren.

  2. Maar Lien kwam niet op geplande afspraak !

 13. Wil opzeggen maar waar kan ik dit doen

  1. Hallo, ik, ben ingeschreven op twoo maar kan niet op de site meer komen ! wat moet ik doen om er terug op te komen?

  2. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag –

   Wanneer je naar de instellingen van je account gaat, zie je bovenaan het kopje “account”. Klik daarnaast even op het linkje “wijzigen”. Bij de status van je account zie je dan de optie om je account te verwijderen. Jammer dat je ons verlaat!

 14. waarom kan je niet zoals op badoo de vrienden zien van je contact zodat je weet welk e styl iemand graag heeft en je zo an beslissen of je welof geen interesse hebt

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Monique –

   Dank je wel voor je suggestie. Ik heb er alvast een nota van gemaakt en zorg dat deze bij de juiste personen binnen ons team terechtkomt.

   Geniet van je weekend!

 15. Ik ben inmiddels ook al meerdere malen gemaild door Twoo.com, over een zogenaamde “Hanneke” die mij had aangemeld en met me wilde chatten. Na de eerste mail heb ik er niet op gereageerd omdat ik dacht geen Hanneke te kennen. Maar na een herrinering te ontvangen heb ik me toch aangemeld met Facebook om te kijken wie dat was. Hier moet je eerst allerlij gegevens invullen, waarbij ik maar snel heb ingevuld dat ik niet opzoek was naar een partner maar naar vrienden (man/vrouw). Maar zoals wel te verwachten was, is er geen Hanneke te bekennen en er stond aangegeven dat ik opzoek was naar een man (ik ben zelf een vrouw).

  Ik voel me er in geluisd en kan me er erg kwaad over maken dat een bedrijf op deze manier leden probeert te werven.

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag –

   Ik vind het jammer te lezen dat je dit zo ervoer. Wanneer je zulk een e-mail krijgt, heeft er iemand jou willen uitnodigen om te chatten op Twoo. Deze persoon heeft dan ook jouw e-mailadres in ons systeem ingegeven hiervoor. Indien je me even via je account kan contacteren, dan zoek ik dit meteen voor je uit.

 16. geachte mevrouw / heer ik wil graag dau u mijn gratis lid abonnement stop zetten. hier voor wil ik voor mijn prive redenen van u zijde begrijp.dus nooitmeer msn jes voor mijn e mail adres. aub. mvrgrt

  1. ik wil nooit meer berichten naar mijn boven genoemde e mail adres. ik heb nu met iemand relatie. aub . stop met twoo berichten.anders ik gaa naar rechtelijke producere starten.mvrgrt.

   1. Redactie Redactie Frankwatching |

    Hoi Eros,

    Vanuit Frankwatching zijn we helaas op geen enkele manier betrokken bij Twoo, we kunnen je dus niet helpen. Voor vragen over Twoo kun je het beste even contact opnemen met info-nl@twoo.com. Succes!

    Renee Preijde
    Frankwatching Redactie

   2. Philippe (Twoo Community Manager) |

    Goedemiddag Eros –

    Kan je me aub even een e-mail sturen op info-nl@twoo.com? Dan kijk ik dit meteen verder voor je na.

 17. maria van merrienboer |

  ik wil opzegen weet verder niet hoe .
  heb hier niet voor gekozen.
  ik heb een goed huwelijk DUS GEEN SINGEL
  wens geen E MAIL MEER TE ONTVANGEN

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Hoi Maria –

   Wist je dat je Twoo ook kan gebruiken om op zoek te gaan naar leuke nieuwe vrienden? Ben je zeker dat je Twoo wenst te verlaten?

   Mocht je Twoo op een later tijdstip wensen uit te proberen, dan kan je je account tijdelijk even verbergen. Op die manier verschijn je niet meer in de zoekresultaten of in de games. Om je account tijdelijk te verbergen, ga je naar Instellingen en kies je Wijzigen in het accountgedeelte. Kies ‘Verborgen’ in het keuzemenu naast ‘Status account’ en klik op ‘Bewaren’.

   Als je toch zeker bent dat je jouw account wil verwijderen, ga dan naar Instellingen en kies Wijzigen in het accountgedeelte. Klik vervolgens op ‘Verwijder account’ en volg de instructies. Je vindt je instellingen door eenmaal ingelogd, bovenaan rechts op je foto te klikken.

   Prettige dag verder!

 18. Als je je bij Twoo in wilt schrijven, kan dit alleen als je het wachtwoord geeft van je email account. Ik vind dat niet oké, natuurlijk, want dan kunnen ze in mijn account kijken en mijn contactpersonen aanschrijven en zogenaamd via mij uitnodigen (wat dus ook echt gebeurt!). Ik schaam me dood, niet iedereen hoeft dat te weten!
  Dat is toch enorme inbreuk op je privacy? En het is toch te gek dat ik me niet aan kan melden met een ander wachtwoord?
  Niet netjes, dus…. dan ook niets voor mij.

 19. Ik werd ook uitgenodigd via iemand met de naam van mijn dochter. Ik dacht dus dat zij het was en heb me daarom toen aangemeld. Het bleek iemand te zijn die ik totaal niet kende. Hoe die dan aan mijn emailadres komt… geen idee. Echt een nare site die geen rekening houdt met de gevoelens van de mensen die iemand willen leren kennen. Die willen dit wel, maar niet op deze manier, natuurlijk!

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Carolien –

   Wanneer je lid wordt bij Twoo, krijg je tijdens de registratieprocedure de mogelijkheid om je e-mailcontacten uit te nodigen. Hiervoor moet je inderdaad je e-mailadres opgeven, alsook daarop even inloggen zodat we je contacten voor je kunnen ophalen. Dit is echter optioneel, en indien je dit liever niet doet, kan je rechts beneden op het linkje “overslaan” klikken.

   Prettig weekend!

 20. nou ik ben benieuwd

 21. Beste directie,
  Ik zat al bij TWOO en had al voor 3 maanden betaald, maar ben door storing met mijn PC
  wellicht uit ’t bestand “geslopen” zonder mijn wil !!!
  Graag bericht aan mij over de stand van zaken, en ik wil doorgaan tot die betaalde 3 maanden !
  Misschien dat ik daarna ook nog door wil gaan ?
  Ik hoop op een snelle reactie van TWOO !! groetjes, Jan uit Vught

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Jan –

   Zou je zo vriendelijk willen zijn me even een berichtje te sturen op info-nl@twoo.com met daarin het e-mailadres waarmee je bij ons geregistreerd bent? Dan gaan we dit meteen even voor je nakijken.

 22. Ben reeds lid maar mijn opgegeven wachtwoord werkt niet meer ,hoe komt dat ? wil het graag
  Behouden!

  1. antoord à.u.b

   1. Philippe (Twoo Community Manager) |

    Goedemiddag –

    Onze excuses dat we je berichtje pas nu opmerkten. Je kan me steeds contacteren via info-nl@twoo.com, en dan kunnen we dit samen meteen voor je oplossen.

 23. waarom is twoo zo dikwijls onbeschikbaar?

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Hoi Viviane –

   Ik vind het jammer te lezen dat Twoo blijkbaar dikwijls onbeschikbaar lijkt voor je. Zou je zo vriendelijk willen zijn me even via je account of via e-mail (info-nl@twoo.com) te contacteren? Dan gaan we meteen even nakijken wat er mogelijk misgaat voor je.

 24. Anneke Scheepers |

  Ik heb me vorig jaar bij u aangemeld, en nu krijg ik steeds de melding dat ik een browser uit het stenen tijdperk gebruik. Dat had u ook eerder aan mij kunnen mededelen.
  Dus heb me voor niks aangemeld en kan me ook niet afmelden. Hoe kan dit nu?

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemorgen Anneke –

   Het is inderdaad zo dat je browser up-to-date moet zijn om van alle functies op Twoo gebruik te kunnen maken. Je houdt je browser overigens sowieso best up-to-date – de ontwikkelaars van browsers verbeteren voortdurend hun product en maken het sneller, betrouwbaarder en veiliger.

   Indien je zo vriendelijk zou willen zijn me even te contacteren via info-nl@twoo.com, dan lossen we dit samen meteen voor je op.

 25. Cornelis vander laan |

  Ik ben helemaal geen lid van twoo, maar toch worden er bedragen van mij rekening geschreven, hoe stop ik dit|?

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Cornelis –

   Betalingen op Twoo kunnen enkel plaatsvinden “op vraag van de gebruiker”. Je moet voor iedere betaling een procedure doorlopen waarin je kiest wat je aankoopt, hoe je ervoor betaald en als laatste je betaling uitvoeren. Ik ben dan ook zeer verwonderd te lezen dat je voor Twoo zou betalen zonder lid te zijn. Wil je daarom misschien zo vriendelijk zijn me even te contacteren via info-nl@twoo.com? Dan kijk ik dit samen met onze financiële dienst meteen voor je na.

 26. Hoe kan ik mijn chatgeschiedenis verwijderen op twoo?

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag –

   Wanneer je met je muis over de naam van je gesprekspartner gaat, zie je rechts van de naam een klein grijs kruisje opduiken. Wanneer je daar op klikt, wordt het gesprek verborgen voor zolang het inactief is.

 27. he hallo ik wil weer graag by jullie horen

  1. Philippe (Twoo Community Manager) |

   Goedemiddag Bea –

   Blij zo te horen! Surf gewoon even naar http://www.twoo.com, via daar kan je je registreren. Indien je moeite hebt met het eventueel opnieuw activeren van een oude account, aarzel dan niet om me even een mailtje te sturen op info-nl@twoo.com.

   Prettig weekend!

 28. ik kan alles op twoo behalve chatten dat lukt me niet meer .twoo is vernieuwd van toen krijg ik de chat niet meer open wie kan mij helpen

 29. Philippe (Twoo Community Manager) |

  Goedemorgen Elly –

  Zou je zo vriendelijk willen zijn me even een e-mail te sturen op info-nl@twoo.com? Vermeldt aub even het e-mailadres waarmee je bij ons geregistreerd bent. Laat je me ook even weten welke browser en besturingssysteem je gebruikt? Dan help ik je hier zo snel mogelijk mee verder.

  Dank je wel.

 30. Hoi ik ben jody en ik had een vraag is twoo alleen maar om een relatie te krijgen of ook gewoon vrienden? want een leuke vriend heb ik ben gelukkig ik zoek dus gewoon vrienden nou ik lees graag nader bericht van jullie groetjes jody

 31. Philippe (Twoo Community Manager) |

  Goedemorgen Jody –

  Twoo is een website om nieuwe mensen te leren kennen. We hebben tal van leden die enkel op zoek zijn naar een leuke babbel of een nieuwe vriendschap. Daarnaast zijn er uiteraard ook mensen die op zoek zijn naar dat ietsje meer.

  Je bent meer dan welkom op Twoo als je enkel op zoek bent naar nieuwe vrienden. We hebben een hele zoekmachine gevuld met mensen die precies dat willen!

 32. wil lid worden en heb account aangemaakt maar om lidgeld te betalen vraagt men mij steeds om mijn bankkaart in een kaartlezer te plaatsen ,die heb ik niet dus vroeg ik me af of ik via een andere weg kan betalen,via gsm of zo?

 33. bob bogaerts |

  Goede middag ik heb vraag ik heb mij onlangs uit geschreven nu is aan hoe kan mij daar terug op krijgen dank jullie voor vlug antwoord email bob.bogaerts@hotmail.com

 34. Hey Bob –

  Leuk te horen dat je terug bij ons komt! Ik heb je account zonet opgezocht, en ons systeem je een e-mail laten toesturen via dewelke je je toegang opnieuw kan instellen.

  Succes!

 35. bob bogaerts |

  Goede avond mensen en in geval de vrouwen ik ben op zoek maar doe klein omstandige heden had ik mij uitschreven maar nu is het zo ken mijn wacht woord niet meer nu is mijn vraag jullie hoe dat moet terug geraken op side van twoo het zo vriendelijk zijn op deze vraag antwoorden dan kan ik weer bezig houden mijn e mail is bob.bogaerts@hotmail.co

 36. bob bogaerts |

  goede morgen ik ben nog stap verder en en mijn vraag is hoe terug twoo geraakt ik ben wel wachtwoord vergeten en als nieuw in tikt dan is dat niet juiste dat vind ik nu zeer vervellend dan kan ik niet meer op zoek naar vrienden of relatie date

  1. Goedemorgen Bob –

   Dank je wel voor je berichtje hier. Ik merkte ook zonet je vragen op in onze helpdesk, en zal je zo meteen daar verder helpen.

 37. Ik wil iemands naam vinden op twoo maar hoe kan je dat doen dan.?

 38. Hi Nasra –

  Dank je wel voor je berichtje hier. Je kan als lid niet meteen op naam zoeken, maar in de meeste gevallen kunnen we je wel verder helpen hiermee. Stuur je mij even een berichtje op info-nl@twoo.com aub? Bedankt!

  Prettig weekend!

 39. kan niet mee chatten want he hele programma loop door elkaar bij het chat

 40. Goedemorgen –

  Dank je wel voor je berichtje hier. Voor sommige leden is er blijkbaar even een technische storing. Onze excuses voor het ongemak. Onze technische dienst is hiervan op de hoogte, en we doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

 41. Ruben van Coblijn |

  Hii,probeer al lange tijd in kontakt te komen met anderen via TWOO,dat kan alleen als je een profiel met foto heb geplaatst?Heb ik het goed?Maar mijn foto lijkt te klein te zijn, zodat ik geen profiel-foto kan plaatsen,wat kan ik doen?

 42. Hallo Ruben –

  Zou je mij misschien even willen contacteren via info-nl@twoo.com, en de foto waarmee het niet lukt daar even in bijlage mee versturen? Dan kijk ik meteen na hoe ik je hiermee verder kan helpen. Mogelijk kan ik je foto wat “opblazen” in Photoshop waardoor je ze alsnog kan gebruiken.

  Het klopt inderdaad dat wanneer je zelf geen profielfoto hebt, je enkel andere leden zonder profielfoto zal kunnen contacteren.

  Prettig weekend!

 43. Wil helemaal nix met twoo en toch krijg ik een email van ene louis die met me wil chatten…ik heb me nooit aangemeld en vermoedelijk is dit een mailtje van uw kant om nieuwe leden te werven met een aangekocht bestand. Dit leidt ik af uit het feit dat als ik mij af wil melden mij eerst moet aanmelden/registreren. Dus voor alle duidelijkheid…nee, ik wil nix met twoo, met louis of met wie dan ook en hoef dus ook geen nieuwe emails.

 44. Hallo Feetje, Goedemorgen –

  Wanneer je die e-mail aankrijgt, dan heeft Louis jou voor Twoo uitgenodigd door onze “zoek mijn vrienden”-functie. Hierbij importeert een Twoo lid zijn/haar adresboek, en kan deze persoon daarna mensen uitnodigen voor Twoo. Dit gebeurt conform alle mogelijke regelgeving, en je nodigt ook niet zo maar iedereen in je adresboek uit. Je kan haarfijn selecteren wie je al dan niet uitnodigt eenmaal je je adresboek naar Twoo importeerde.

  Bij Twoo maken we helemaal geen gebruik van aangekochte bestanden.

  Hoe en waarom je precies in het adresboek van deze persoon kwam, daarnaar heb ik enkel het raden. Echter, je kan me wel even contacteren met je e-mailadres via info-nl@twoo.com. Ik voeg dit dan voor je toe aan onze “blacklist”, waardoor mensen je niet meer kunnen uitnodigen.

  Prettig weekend!

 45. Vreemd. Ik heb even gegoogled en zie meer gelijksoortige verhalen over twoo. Ik vind hte vreemd dat, als je je af wilt melden via ‘ deze mail niet meer ontvangen’ je eerst moet registreren via twoo. Ben allergisch voor dit ssort praktijken en kom meer klachten tegen over twoo. Bah, nare dingen hoor. Ik wil niets te maken hebben met twoo. Er si al vaker sprake gweest van nepprofielen die spammen en uw verzekering dat dat niet zo is brengt mij in het geheel niks.

 46. Hallo Feetje –

  Dank je wel voor je terugkoppeling. Het is echter helemaal niet noodzakelijk om je te registreren. Je kan via de link “uitschrijven” in die e-mail je adres helemaal laten blokkeren.

  1. En dan gebeurt er…..nix.

  2. Maar ik heb nix met twoo en vraag me nog steeds af waarom ik wat moet doen om iets niet te ontvangen waar ik niet om heb gevraagd, noch toestemming voor heb gegeven. De wereld op zijn kop, dacht ik zo?

   1. Goedemorgen –

    Mogelijk heeft iemand je dan proberen uit te nodigen voor Twoo door je e-mailadres in ons systeem in te geven. Wil je aub zo vriendelijk zijn me even te contacteren via info-nl@twoo.com en je e-mailadres via daar even door te geven? Dan zorg ik ervoor dat mensen jou niet meer kunnen uitnodigen op dat adres.

    Prettig weekend!

 47. Hey. Ik wou inloggen op netlog en het schakelde meteen over op Two terwijl ik dit niet wou of niet aanklikte. Hoe moet ik terug naar netlog? Ik ben nu al mijn contactpersonen vanop netlog kwijt! –‘

  1. Hanna (Twoo Community Manager) |

   Hoi Eva,
   Bedankt voor je bericht. Ik raad je in dit geval aan even contact op te nemen met de helpdesk van Netlog via een email naar contact-nl@netlog.com Vermeld je alsjeblieft de nickname van je profiel? De helpdeskmedewerkers kunnen jou dan sneller van dienst zijn.
   Alvast een fijne avond nog!

 48. He hallo mag ik weer by jullie komen?

  1. Hanna (Twoo Community Manager) |

   Hoi Annemarie,
   Bedankt voor je bericht. Uiteraard ben je welkom! Kan je ons even contacteren via een email naar info-nl@twoo.com vanuit het email-adres waaraan je account gekoppeld stond? We helpen je dan graag verder. Alvast bedankt!

 49. wil alles graag verwijderd hebben maar het blijft er op .
  alles er af

  ALLES ER AF GRAAG
  HET LUKT NIET WIL ECHT ALLES ER AF .
  A.U.B. ER AF
  ALLES ER AF GRAAG VERWIJDEREN A.U.B .

  1. Hallo Riet –

   Jammer om te lezen dat je Twoo wenst te verlaten. Ik moet echter je e-mailadres kennen om je hiermee verder te kunnen helpen. Zou je daartoe aub zo vriendelijk willen zijn me even te contacteren via info-nl@twoo.com? Dank je wel!

 50. alice voorendt |

  heb pas op twoo gezeten en heb mezelf een keer in de spot light gezet en heb daar ook voor betaald hebben ze vervolgens 4 dagen achter elkaar 19 euro van m n rek.gehaald ik wil dat geld graag terug daar moet ik m n rek.van betalen mijn naam is alice voorendt kustrif 101 8224 BH lelystad heb een bijstand .en zit nu zonder geld

 51. wil graag de oude twoo terug maar het luk mij niet graag antwoord hier op

 52. ikhoop snel atwoord te krijgen wil de oude twoo site graag terug bijv dank

 53. Hallo –

  Gerda, mijn excuses, maar je vraag is me niet meteen duidelijk. Wil je me misschien even verder toelichten wat je precies bedoelt met de “oude” website? Je mag me uiteraard ook steeds contacteren via de Twoo Helpdesk chat of via het onderstaande e-mailadres.

  Alice; wanneer ik je berichtje lees, heb ik zo’n vermoeden dat je mogelijk een abonnement afsloot. Ik zou echter moeten weten met welk e-mailadres je bij ons geregistreerd bent. Zou je zo vriendelijk willen zijn me dit even door te geven?

  Ik ben steeds bereikbaar via de Team Twoo chat die je op je profiel ziet opduiken, of via info-nl@twoo.com

  Maak er nog een mooie dag van!

 54. Heb jullie al gemaild naar info-nl@twoo.com dat het email adres veranderd moet worden waarom gebeurt dit niet. Dit is uiterst vervelend!
  Het enigste is dat e mail adres veranderd moet worden en wil geen nieuw profiel aanmaken!
  Graag in orde maken
  En aub nu niet nog een keer zeggen dat ik naar info moet mailen want dat is al gedaan

  Grt cin

  1. Hoi Cindy,

   Bedankt voor je bericht. We proberen jullie emails en berichten via de Twoo helpdesk steeds binnen de 24u te beantwoorden. Met welk email-adres had je ons precies gecontacteerd?
   Dan kijk ik je bericht meteen na en help ik je via die weg graag verder.
   Alvast bedankt voor je medewerking!

 55. Kijk, één artikel over TWOO en een rits reacties waar je niet goed van wordt. Allerlei klachten over niet goed werken van de site en VOORAL ongewenste uitnodigingen van mensen die op TWOO zitten.

  Ik kreeg ook een uitnodiging: XXX heeft je toegevoegd aan TWOO en wil met je chatten. Twoo IMPORTEERT emailadressen maar in het venster staat de tekst: De app wil contactpersonen beheren. Dames en heren, beheren betekent: emailadressen verzamelen en opslaan bij TWOO zodat ze nog meer mensen kunnen lastig vallen.

  Ik heb het uitgeprobeerd. Een paar nieuwe email adressen aangemaakt, op die aangemeld bij TWOO en profielen die 100% met elkaar matchen. En ja hoor, zonder dat de een de ander kent, toch uitnodigingen ontvangen. Waarom? neen, niet zoals Twoo beweerd, de contactpersonen beheren, maar inpikken en dan lekker spammen maar.

  Bovendien zeggen het aantal reacties op deze site toch ook al genoeg. Frankwatching heeft niets met twoo te maken, maar één artikel en een rits negatieve reacties waar je niet goed van wordt. En is het je opgevallen?? Philippe van twoo die op iedere reactie reageert met goedbedoelde mailtjes waarin je vooral hem een mailtje moet sturen. Hij heeft er een dagtaak aan inmiddels.
  Een troost, TWOO, mij hoef je niet te helpen en je hoeft ook niet te reageren op mijn reactie. Of misschien wel, een openingszin heb ik al voor je. Ik vind het jammer dat……

  Anoniem (omdat ik TWOO niet nog eens in mijn email wil hebben)

  Philippe,

  1. Hanna (Twoo CM) |

   Hoi Hans,

   Bedankt om je mening met ons te delen. Ik betreur het dat je die indruk hebt opgedaan. Bij Twoo appreciëren we jullie mening en de site evolueert dan ook grotendeels op basis van jullie meningen en suggestie’s.

   Twoo respecteert je privacy en doet nooit iets zonder je toestemming. Tijdens onze registratieprocedure en erna heb je de mogelijkheid om contactpersonen van andere diensten in te laden, om het voor jou makkelijker te maken om je vrienden uit te nodigen. Je kan vervolgens zelf kiezen of je hen wil uitnodigen of niet. Contactpersonen die een uitnodiging ontvingen, kunnen er op elk moment voor kiezen om geen Twoo mails meer te ontvangen door op de link onderaan het bericht te klikken en zo hun e­?mailadres van onze lijst te halen.

   Via de Team Twoo chat kan je steeds bij ons terecht met vragen en/of problemen omtrent je profiel of de site. Mocht je geen profiel hebben, aarzel dan niet ons een mailtje te sturen naar info-nl@twoo.com en we helpen je dan graag verder!

 56. norbert bocher |

  Ik heb in december eenmalig betaald op twoo en heb daarbij goed opgelet dat de automatische maandelijkse betaling was uitgevinkt. Gisteren op 1 maart heeft twoo 9,99€ van mijn paypal rekening gehaald zonder ik daarvoor toestemming heb gegeven. Ik eis mijn geld terug en wens dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

 57. Philippe (Twoo CM) |

  Goedemorgen Norbert –

  Wil je me aub even contacteren via info-nl@twoo.com en me laten weten met welk e-mailadres je bij ons geregistreerd bent? Dan kijk ik dit voor je na, en helpen we je hier zo snel mogelijk mee verder. Dank je wel!

 58. peter de grauwe (Twoo.com) |

  Ik wens mijn lidmaatschap bij TWOO op te ontbinden….en mij via deze beroepen op het Ontbindingsrecht bij koop op afstand.

  Ik heb het recht om binnen 7 dagen dit te doen via mail…waarbij ik mijn lidgeld terug krijg betaald.

  Laat me weten welke gegevens jullie van mij nog nodig hebben

  Dank bij voorbaat.

  Twoo Account email adres : pieke2009@hotmail.com

  1. Beste Peter,
   Bedankt voor je bericht. Onze betaaldienst heeft jouw verzoek om terugbetaling inmiddels in behandeling genomen. Ik houd je via email verder op de hoogte. Alvast bedankt voor je geduld!

 59. Bij “vind ik leuk” heb ik mensen staan die ik misschien per ongeluk heb aangeklikt.
  Ik kan sommige niet verwijderen. Hoe kan dit?

 60. Hallo Patrick,
  Bedankt voor je bericht. Mag ik je vriendelijk vragen even contact op te nemen via info-nl@twoo.com? We geven je dan de nodige instructie’s en volgen het samen verder op. Alvast bedankt en maak er een fijne dag van!

 61. U reageert niet op mijn email. Ik eis dat u mijn emailadres verwijdert van uw datingsite. Anders doe ik aangifte.

  1. mag ik maya uit cuuyk weer op de foto trug.

 62. MAG IK MAYA UIT CUUYK WEER DE FOTO TRUG

 63. hierbij heb ik enkele leden verborgen gezet en ,mijn vraag.hoe kan ik die terug opvragen?

 64. alles komt ineens in het Pools. Hoe kom ik weer in het Nederlands terecht?

 65. Hoe kan het day ineens een leuk chat gesprek is verwijderd? Inclusief match, bezoeker en ook uit mijn vind ik leuk lijst?

 66. ik vraag mij af of ik op twoo op naam kan zoeken, ik heb een vervelende ervaring achter de rug met iemand die probeerde mij geld af te troggelen.
  ik kan hem niet meer terug vinden, omdat ik niet op naam kan zoeken. ik begrijp dat ik alleen via zijn naam de knop misbruik melden kan gebruiken?

 67. Kunnen jullie mij een email sturen en mijn account opnieuw aktiveren :)

 68. waar kan ik men abonoment opzeggen ofzo ik heb dat gister gedaan voor 3 maanden maar ik wil dat opzeggen kunnen jullie me helpen

 69. Help !
  Ik kan geen twoo fotos bekijken via men gsm wat kan ik doen gr

 70. Hoe kan het dat ik een email bericht krijg van ene Tina terwijl ik niet eens lid ben?

 71. Waarom is er bij TWOO geen evenement gepland, zoals bij bv LEXA.
  dat zou erg leuk zijn.
  verder vindt ik persoonlijk dat er heel veel mannen zijn die denken dat ze op een sex site zijn beland. je krijgt het ene na het andere sex verzoek binnen.
  en als je iemand blokkeert is dat dan voor altijd, of kan je dat ook weer ongedaan maken?

 72. Het ziet er allemaal goed uit. Ik ben benieuwd.

 73. ik kan heel laas er niet op wat moet ik den

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!