Referenties Gespot

Aanmelden Gespot+

Op deze pagina vertelt een aantal organisaties hun ervaring met een publicatie in de rubriek Gespot.

Deelnemers

Logo Left2CookAlbert-HeijnArtisBrunaGoogleGrouponHyvesINGKLMKNMILinkedInMoneYouNOSNU.nlOxxio logoSymbalooYellowbrick logo

De promotie van Left2Cook in Gespot resulteerde in 2000 downloads van onze app in de AppStore. We hebben hierdoor lang op nummer 2 gestaan in de categorie ‘Lifestyle top betaald’ en staan nog steeds hoog genoteerd.

Raimondo Semprevivo ~ Left2Cook

Cafellow: “goede start”

cafellow-frankwatching

Dankzij de rubriek ‘Gespot’ van Frankwatching werd onze app de dag van de lancering meteen opgepikt! Kort na de plaatsing van het artikel werden we gebeld door Omroep Brabant voor een interview op de radio. Prima promotie en een goede start voor ons!

Sabine de Milliano ~ Cafellow

BezwaarWOZ app: “ideaal marketingmiddel!”

Logo BezwaarWOZ app

De rubriek Gespot is een ideaal marketingmiddel. Een week na het plaatsen van het artikel over onze BezwaarWOZ app waren er al 579 nieuwe WOZ-dossiers aangemaakt. Ons artikel bleek op social media ook een ware hit: het artikel is maar liefst 157 keer gedeeld via Twitter. Gespot heeft significant bijgedragen aan het overtreffen van onze marketingdoelstellingen.

Gert-Jan Bark ~ BezwaarWOZ app

FLOOW2: “positieve aandacht en reacties”

Logo FLOOW2

Het mooie artikel dat Frankwatching publiceerde in Gespot, leverde ons veel positieve aandacht en reacties op. Zowel via social media als via offline contacten. Op veel websites werd verwezen naar het artikel over FLOOW2 en vanwege de ruim 69.000 volgers van @Frankwatching bereik je met een artikel in Gespot ontzettend veel mensen op Twitter.

Laury Zwart ~ FLOOW2

Kleding.nl: “veel retweets en verwijzingen”

Logo Kleding.nl

Frankwatching heeft een reputatie als het gaat om het spotten van nieuwe concepten en is een kleine autoriteit geworden. Het artikel over Kleding.nl in de rubriek Gespot zorgde er op de dag van de lancering voor dat veel online media ons nieuwe concept gezien en genoemd hebben. Veel retweets van en verwijzingen naar het artikel creëerden de nodige extra aandacht!

Peter Langenkamp ~ Kleding.nl

MakeMyHoliday.nl: “interessante partijen zijn ons gaan volgen”

logoMakeMyHoliday1

In Gespot kun je veel informatie kwijt, zodat lezers meteen een goed beeld hebben van je bedrijf. Dit heeft veel positieve reacties opgeleverd en er zijn voor mij interessante partijen mijn platform gaan volgen. Zelfs een half jaar na publicatie van het artikel over MakeMyHoliday.nl komen er nog steeds vanuit Frankwatching bezoekers op mijn site.

José Houtman ~ MakeMyHoliday.nl

SurveyTalent: “veel nieuwe aanmeldingen en goede feedback”

Surveytalent

Veel lezers van het artikel over mijn startup SurveyTalent kwamen een kijkje nemen op mijn site. Een flink aantal hebben een account aangemaakt, en sommigen namen zelfs de moeite om feedback te geven! Al met al is de rubriek Gespot een leuke manier om aandacht te geven aan je nieuwe start-up of project.

Wouter Wiegmans ~ SurveyTalent