Facebook blijft & Snapchat stijgt [podcast]

0

In deze podcast praat Jelle Drijver met Debby van Adrichem en Judith ten Bokkel van TNS NIPO. Zij deden het afgelopen jaar uitgebreid onderzoek naar social media en jongeren. Is Facebook dood? En hoe zit het precies met Snapchat en Instagram?

Het social medialandschap anno 2015 is een stuk complexer geworden. Door nieuwe social media als Vine, Instagram en Snapchat raakt het socialmedialandschap steeds meer gefragmenteerd. Hoe zorg je er dan als marketeer voor dat je socialmediastrategie echt aansluit op je doelgroep en dat je de juiste kanalen inzet zonder dat je merk gaat versplinteren?

vrienden-texting

Over de geïnterviewden

Debby is gespecialiseerd in onderzoek naar digitale trends en social media. Ze is onder meer Nederlandse ambassadeur van de internationale studie Connected Life. Ze helpt marketeers de vertaalslag te maken naar ‘de consument anno 2016’. Debby schreef in december dit artikel voor Frankwatching over het onderzoek. Judith is collega van Debby en ook verbonden aan dit wereldwijde onderzoek. Voor ‘Connected Life’ zijn meer dan 60.000 consumenten ondervraagd.

Accepteer cookies

Benieuwd naar de andere podcasts? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Abonneer je op de podcast via:

itunes-iconVolg Frankwatching op TuneInStitcher