Dossier Webwinkel: In 12 stappen naar je eigen webshop

Eerder verscheen er op Frankwatching een serie artikelen over het beginnen van je eigen webwinkel. De reeks, geschreven door de webwinkeliers achter LensBestel.nl, leverde al snel veel reacties op. Nu zijn alle artikelen inclusief een nieuw hoofdstuk te vinden in het gratis ebook ‘Dossier Webwinkel: In 12 stappen naar je eigen webshop’.

De uitdagingen van beginnende webwinkeliers

Op persoonlijke wijze vertellen Dennis Vreeke en Roman Markovski voor welke uitdagingen zij stonden als beginnende internetondernemers. Hoe kwamen ze op het idee? Wat kom er kijken bij een businessplan voor een online onderneming? Hoe maak je de keuze voor leveranciers van o.a. een e-commercepakket? Hoe werk je samen als je daarnaast allebei een full-time baan hebt? Hoe stroomlijn je je processen, hoe regel je je fulfillment? Waar moet je op letten bij je internetmarketing?

Tips en ervaringen voor wie een webshop wil beginnen

Het ebook staat boordevol tips en ervaringen, en is daarmee zowel een handige handleiding voor startende webwinkeliers geworden. Maar het boek is meer dan een handleiding, het is een verslag van twee startende ondernemers in de eerste fase van hun bedrijf.