Een stortvloed aan reacties

Een marketeer die echt affiniteit heeft met online en binnen onze eigengereide organisatie past, is niet snel gevonden. Bij Frankwatching werd de vacature niet alleen in ‘no time’ online gezet, maar ook via social media (Twitter en LinkedIn) met veel volgers uitgezet. Een stortvloed aan reacties als gevolg. Tussentijds werd ik op de hoogte
gehouden van het aantal clicks per tweet, pageviews en unieke bezoekers. Bij Frankwatching kruipen ze echt in de huid van de werkgever (in dit geval). Ze denken met je mee en zetten tekstueel de puntjes op de i. Uiteindelijk hebben we dan ook de perfecte kandidaat gevonden via Frankwatching. De volgende keer wanneer we weer op zoek zijn naar een marketeer zal ik Frankwatching zeker meenemen!

Uitgelicht: Verover Europa via Amazon

veroverEuropaviaAmazon

Verover Europa via Amazon zonder investeringen of taalbarrières. In dit boek lees je wat je moet doen. Hoe je Amazon niet als bedreiging voor je winkel hoeft te zien, maar juist als kans. In heldere stappen legt de auteur uit hoe je je bereik over de Nederlandse grens sterk kunt vergroten.

Meer weten?

Interessant?

.