training-google-adwords-gevorderd

TrainingGoogle AdWords (gevorderd)

Training Google AdWords (gevorderd)

Haal nog meer uit je AdWords-campagnes!

Wanneer
Utrecht, Meeting Plaza
Utrecht, Meeting Plaza
€ 595,-

Voor deelnemers aan het NIMA-SMP programma levert deze training 6 PE-punten op.

Ken je de basisprincipes van Google AdWords en wil je nu een flinke stap verder gaan? Dan is deze vervolgtraining Google AdWords geschikt voor jou!

Je leert onder andere hoe je A/B experimenten kunt opzetten met je AdWords campagnes en hoe je een succesvolle campagne opzet voor YouTube. Na deze dag heb je de beschikking over alle tools en analysemogelijkheden die je nodig hebt voor een succesvolle AdWords-campagne op een hoger niveau.

Let op: Voor deze training heb je een laptop nodig. Je kunt bij Seats2Meet gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Controleer of je laptop toegang heeft tot een openbaar netwerk.

Tip! Heb je nog nooit iets met Google Adwords gedaan, start dan met de training Google Adwords. En wist je dat je in Google Analytics de resultaten van al je campagnes kunt terugvinden? Je leert hier alles over in de training Google Analytics (basis) en de training Google Analytics (gevorderd).

Christian de Rijke
Trainer

Christian de Rijke

Pascal Selles
Trainer

Pascal Selles

Doelgroep

Voor de vervolgtraining Google AdWords is het belangrijk dat je beschikt over de nodige basiskennis:

  • Je weet wat een AdWords account is en je kunt betalingen regelen in je account
  • Je weet het verschil tussen campagnes, advertentiegroepen, zoekwoorden en advertenties
  • Je bent in staat om een goede campagne op te zetten voor het Google Zoeknetwerk
  • Je bent bekend met campagneinstellingen, zoals targetten op locaties, talen en netwerken
  • Je bent bekend met biedopties, advertentieplanning en advertentieroulatie
  • Je bent in staat om een goede structuur op te bouwen in je AdWords account
  • Je weet wat conversies zijn en je kunt deze ook meten in je AdWords account
  • Er is een Google Analytics account gekoppeld aan je AdWords account
  • Je bent bekend met het begrip ‘kwaliteitsscore’ en je weet wat de impact van deze waarde is op je campagnes

Heb je deze kennis (nog) niet? Volg dan eerst de basistraining Google AdWords.

Programma

09.30 uur: Start training

Tijdens het ochtendprogramma wordt nog even kort teruggeblikt op de belangrijkste basisprincipes ((zoals het opzetten van een goede structuur en het begrip ‘kwaliteitsscore’) voor het opzetten van een succesvolle Google AdWords campagne, maar daarna gaan we al snel de diepte in. Hoe zet je bijvoorbeeld een succesvolle campagne op voor het Google Display Netwerk? Hoe doe je dat voor YouTube? En hoe kun je met geavanceerde AdWords tools nog meer uit je bestaande campagnes halen? Er worden praktische handvatten aangereikt waarmee je nieuwe stappen kunt zetten!

12.30 uur: Lunchpauze

In de middag gaan we kijken naar het opzetten van een succesvolle remarketing strategie. Wat is het? Wat zijn de valkuilen? Maar vooral ook wat zijn de kansen?
Verder gaan we kijken hoe je A/B experimenten kunt opzetten met je AdWords campagnes en wat advertentie-extensies en de mogelijkheden daarvan zijn. Ook gaan we kijken naar analysemogelijkheden in Google AdWords en Google Analtyics om nog meer uit je campagnes te kunnen halen. Tot slot blikken we vooruit op nieuwe mogelijkheden in AdWords die eraan zitten te komen en doet te trainer een rondje langs alle cursisten voor het geven van praktische tips en adviezen op maat!

16.30 uur: Afsluiting

Ervaringen

De Google Adwords training vervolg training was verhelderend en heeft mij een geheel nieuw inzicht gegeven.Snel in de praktijk uitvoeren en kijken of het resultaat ook beter word!

Jan van Veen

Directeur bij Vakantiepark het Stoetenslagh

Inschrijfformulier

Via dit formulier schrijf je je in voor de Training Google AdWords (gevorderd) op 18-04-2016 in Utrecht, Meeting Plaza. De kosten hiervan bedragen € 595,- excl. btw, incl. arrangementskosten.

Alle Trainingen