Dec 18

Training Google AdWords (gevorderd)

Haal nog meer uit je AdWords-campagnes!
Trainer: Pascal Selles

Ken je de basisprincipes van Google AdWords en wil je nu een flinke stap verder gaan? Dan is deze vervolgtraining Google AdWords geschikt voor jou! Je leert onder andere hoe je A/B experimenten kunt opzetten met je AdWords campagnes en hoe je een succesvolle campagne opzet voor YouTube. Na deze dag heb je de beschikking over alle tools en analysemogelijkheden die je nodig hebt voor een succesvolle AdWords-campagne op een hoger niveau.

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor de vervolgtraining Google AdWords is het belangrijk dat je beschikt over de nodige basiskennis:

  • Je weet wat een AdWords account is en je kunt betalingen regelen in je account
  • Je weet het verschil tussen campagnes, advertentiegroepen, zoekwoorden en advertenties
  • Je bent in staat om een goede campagne op te zetten voor het Google Zoeknetwerk
  • Je bent bekend met campagneinstellingen, zoals targetten op locaties, talen en netwerken
  • Je bent bekend met biedopties, advertentieplanning en advertentieroulatie
  • Je bent in staat om een goede structuur op te bouwen in je AdWords account
  • Je weet wat conversies zijn en je kunt deze ook meten in je AdWords account
  • Er is een Google Analytics account gekoppeld aan je AdWords account
  • Je bent bekend met het begrip ‘kwaliteitsscore’ en je weet wat de impact van deze waarde is op je campagnes

Heb je deze kennis (nog) niet? Volg dan eerst de basistraining Google AdWords.

Over de trainers: Christian de Rijke / Pascal Selles

christian de rijkeDe training wordt afwisselend gegeven door Frankwatching-experts Christian de Rijke of Pascal Selles. Zij zijn beide gecertificeerd Google AdWords Professional en gekwalificeerd voor Google Analytics. Christian en Pascal werken bij Hayona en adviseren bedrijven over online optimalisatie, onder andere door SEO, SEA en webanalytics.

pascal sellesZe verzorgen voor Frankwatching regelmatig trainingen op het gebied van Google Analytics en Google AdWords, zowel op basis- als gevorderdenniveau.

 

 

Programma vervolgtraining Google AdWords

09.00 uur – Inloop
09.30 uur – Start ochtendprogramma:

Tijdens het ochtendprogramma wordt nog even kort teruggeblikt op de belangrijkste basisprincipes ((zoals het opzetten van een goede structuur en het begrip ‘kwaliteitsscore’) voor het opzetten van een succesvolle Google AdWords campagne, maar daarna gaan we al snel de diepte in. Hoe zet je bijvoorbeeld een succesvolle campagne op voor het Google Display Netwerk? Hoe doe je dat voor YouTube? En hoe kun je met geavanceerde AdWords tools nog meer uit je bestaande campagnes halen? Er worden praktische handvatten aangereikt waarmee je nieuwe stappen kunt zetten!

12.30 uur – Lunch
13.30 uur – Start middagprogramma:

In de middag gaan we kijken naar het opzetten van een succesvolle remarketing strategie. Wat is het? Wat zijn de valkuilen? Maar vooral ook wat zijn de kansen?
Verder gaan we kijken hoe je A/B experimenten kunt opzetten met je AdWords campagnes en wat advertentie-extensies en de mogelijkheden daarvan zijn. Ook gaan we kijken naar analysemogelijkheden in Google AdWords en Google Analtyics om nog meer uit je campagnes te kunnen halen. Tot slot blikken we vooruit op nieuwe mogelijkheden in AdWords die eraan zitten te komen en doet te trainer een rondje langs alle cursisten voor het geven van praktische tips en adviezen op maat!

15.30 uur – Afsluiting

Let op! Voor deze training heb je een laptop nodig, je kunt bij Seats2Meet gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Controleer even of je laptop toegang heeft tot een openbaar netwerk.

Referenties deelnemers

“De Google Adwords training vervolg training was verhelderend en heeft mij een geheel nieuw inzicht gegeven. Snel in de praktijk uitvoeren en kijken of het resultaat ook beter word!”
Jan van veen, Vakantiepark het Stoetenslagh

Inschrijven

Training Google AdWords (gevorderd)

18 december 2014 routebeschrijving Seats2Meet
Hoog Catharijne, Kantoren Hoog Overborch, 2e v)
Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht
Contact Deze training kunnen we ook als Incompany training aanbieden. Bekijk ook onze andere trainingen in de Trainingskalender.
Terug naar kalender