training-google-adwords

TrainingGoogle AdWords

Training Google AdWords

Leer in 1 dag meer bezoekers en conversies te realiseren!

Utrecht
Utrecht
Utrecht
€ 595,-

Voor deelnemers aan het NIMA-SMP programma levert deze training 6 PE-punten op.

Google AdWords is een populaire manier van adverteren. En de mogelijkheden zijn enorm. Snel een advertentie in elkaar zetten en een paar zoekwoorden opgeven kan iedereen. Maar wat dan?

Veel bedrijven en organisaties lopen na verloop van tijd vast en zitten met vragen als: Hoe maak je AdWords campagnes effectief? Hoe bepaal je de juiste zoekwoorden? en Hoe bereik ik meer resultaat tegen lagere kosten?

Je bent na deze basistraining Google AdWords in staat zelf een effectieve campagne op te zetten, deze te monitoren en te sturen op resultaat.

Let op! Voor deze training heb je een laptop nodig, je kunt bij Seats2Meet gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Controleer of je laptop gebruik mag maken van een openbaar netwerk.

Christian de Rijke
Trainer

Christian de Rijke

Pascal Selles
Trainer

Pascal Selles

Doelgroep

Voor deze training is in ieder geval vereist dat je een AdWords account hebt en dat je toegang hebt als beheerder. Je hebt zelf al geprobeerd om één of meerdere campagnes op te zetten maar je hebt al snel gemerkt dat het toch minder eenvoudig is dan je had verwacht. Herken je deze situatie? Dan is deze training precies geschikt voor jou! Gevorderden kunnen ook de vervolgtraining Google Adwords volgen.

Programma

09.30 uur: Start training

Tijdens het eerste deel van de Google AdWords training wordt stap voor stap uitgelegd hoe Google AdWords werkt, hoe je een goede campagne aanmaakt en deze target op relevante doelgroepen.

12.30 uur: Lunchpauze

Tijdens het tweede deel van de Google AdWords training leer je hoe AdWords campagnes verder kunt structureren en kunt sturen op resultaat. Ook komt aan de orde hoe je betere posities kunt realiseren tegen lagere kosten.

16.30 uur: Einde training

Ervaringen

Erg nuttige en waardevolle training!

Jamie Scharloo

projectleider bij Fiets-fit

Inschrijfformulier

Via dit formulier schrijf je je in voor de Training Google AdWords op 25-06-2015 in Utrecht. De kosten hiervan bedragen € 595,- excl. btw.

Alle Trainingen