training-google-adwords

TrainingGoogle AdWords

Training Google AdWords

Leer in 1 dag meer bezoekers en conversies te realiseren!

Utrecht, Meeting Plaza
Utrecht, Meeting Plaza
Utrecht, Meeting Plaza
Utrecht, Meeting Plaza
€ 595,-

Voor deelnemers aan het NIMA-SMP programma levert deze training 6 PE-punten op.

Google AdWords is een populaire manier van adverteren. En de mogelijkheden zijn enorm. Snel een advertentie in elkaar zetten en een paar zoekwoorden opgeven kan iedereen. Maar wat dan?

Veel bedrijven en organisaties lopen na verloop van tijd vast en zitten met vragen als: Hoe maak je AdWords campagnes effectief? Hoe bepaal je de juiste zoekwoorden? en Hoe bereik ik meer resultaat tegen lagere kosten?

Je bent na deze basistraining Google AdWords in staat zelf een effectieve campagne op te zetten, deze te monitoren en te sturen op resultaat.

Let op! Voor deze training heb je een laptop nodig, je kunt bij Meeting Plaza gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Controleer of je laptop gebruik mag maken van een openbaar netwerk.

Ook interessant! Ken je de basisprincipes van Google Adwords, maar wil je een stap verder gaan? Dan is de training Google Adwords (gevorderd) iets voor jou. En wist je dat je in Google Analytics de resultaten van al je campagnes kunt terugvinden? Je leert hier alles over in de training Google Analytics (basis) en de training Google Analytics (gevorderd).

Christian de Rijke
Trainer

Christian de Rijke

Pascal Selles
Trainer

Pascal Selles

Doelgroep

Voor deze training is in ieder geval vereist dat je een AdWords account hebt en dat je toegang hebt als beheerder. Je hebt zelf al geprobeerd om één of meerdere campagnes op te zetten maar je hebt al snel gemerkt dat het toch minder eenvoudig is dan je had verwacht. Herken je deze situatie? Dan is deze training precies geschikt voor jou! Gevorderden kunnen ook de vervolgtraining Google Adwords volgen.

Programma

09.30 uur: Start training

Tijdens het eerste deel van de Google AdWords training wordt stap voor stap uitgelegd hoe Google AdWords werkt, hoe je een goede campagne aanmaakt en deze target op relevante doelgroepen.

12.30 uur: Lunchpauze

Tijdens het tweede deel van de Google AdWords training leer je hoe AdWords campagnes verder kunt structureren en kunt sturen op resultaat. Ook komt aan de orde hoe je betere posities kunt realiseren tegen lagere kosten.

16.30 uur: Einde training

Ervaringen

Een goede en duidelijke training, waarvan je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Er is voldoende ruimte voor vragen en interactie en je kunt tijdens de training meteen aan de slag met het optimaliseren van je campagnes.

Mariëlle Biesheuvel

- 29 juni 2015

Marketing Manager bij Oldekamp Sport

Erg nuttige en waardevolle training!

Jamie Scharloo

- 10 maart 2015

projectleider bij Fiets-fit

Inschrijfformulier

Via dit formulier schrijf je je in voor de Training Google AdWords op 08-03-2016 in Utrecht, Meeting Plaza. De kosten hiervan bedragen € 595,- excl. btw.

Alle Trainingen