Incompany trainingen

FW-Trainingen incompanyFrankwatching Trainingen biedt alle trainingen ook incompany aan – op je eigen locatie met je eigen collega’s. Wij verzorgen inhouse trainingen op het vlak van marketing, content, communicatie, social media, analytics en SEO.

Vanuit ons zeer grote netwerk kunnen we voor elk onderwerp de beste online expert aanbieden. Het is natuurlijk ook mogelijk een meerdaags programma samen te stellen met een combinatie van onderwerpen en trainers.

Voordelen van een incompany training

Incompany trainingen hebben verschillende voordelen:

  • De trainer past de training aan op jouw organisatie/branche;
  • Je kunt vragen en cases vanuit de eigen organisatie inbrengen;
  • De inhoud van de training is direct toepasbaar op de eigen werksituatie;
  • Jij en je collega’s leren van elkaar;
  • En je hebt geen extra reistijd.

Schakel de experts van Frankwatching in en bouw zo aan de expertise binnen je eigen organisatie!

Referenties van klanten

In de afgelopen jaren maakten al vele organisaties gebruik van ons brede aanbod. Hieronder enkele referenties van onze klanten.

aanhalingstekenProfessioneel, dat is voor mij de enige juiste omschrijving van de aanpak van Frankwatching Trainingen. De communicatie tijdens het hele traject heb ik ervaren als goed en prettig. De training was op maat en voor een zeer kritische groep, maar de trainer was ervaren en wist de deelnemers in no-time enthousiast te krijgen. Leerzaam en leuk!

           ~ Angelica van Amstel, Systeem- & Content manager

aanhalingsteken Frankwatching Trainingen heeft voor het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven vijf verschillende trainingen verzorgd. Van ‘inleiding social media’ tot ‘schrijven voor het web’. Per training hebben we samen gekeken naar de vraag van de organisatie. De trainers zijn ervaren en hebben verstand van zaken. Ook werd er flexibel omgegaan met het verschil in kennisniveau van de deelnemers in een training. De deelnemers waren erg tevreden.
           ~ Linda Scheepers, Communicatieadviseur, Samenwerkingsverband Regio Eindhoven

Voorstel op maat

Je kunt al een incompany training aanvragen voor een groep van 6 personen. Wil je meer mensen laten deelnemen of een meerdaags programma organiseren? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden! We maken hiervoor graag een voorstel op maat.

Heb je nog vragen of wil je graag overleggen over je opleidingsvraag? Aarzel dan niet contact op te nemen. Je kunt ons bellen, mailen of je vraag gewoon via het contactformulier op deze pagina aan ons stellen.