Incompany trainingen

FW-Trainingen incompanyFrankwatching Trainingen biedt de trainingen ook incompany – op je eigen locatie en met je eigen collega’s – aan. In de afgelopen jaren maakten al vele organisaties gebruik van ons brede aanbod.

Voordelen incompany Schakel de experts in
Referenties Voorstel op maat

Voordelen incompany training

Incompany trainingen hebben veel voordelen:

  • De trainer past de training aan op jouw organisatie/branche.
  • Je kunt vragen en cases vanuit de eigen organisatie inbrengen.
  • De inhoud van de training is direct toepasbaar op de eigen werksituatie.
  • Jij en je collega’s leren van elkaar.
  • Geen extra reistijd.

Haal de experts van Frankwatching in huis!

Incompany trainingen FrankwatchingWij bieden incompany trainingen aan op het gebied van:

  • online marketing
  • social media
  • search
  • content

Vanuit ons zeer grote netwerk kunnen we voor elk onderwerp de beste online expert aanbieden. Het is natuurlijk ook mogelijk een meerdaags programma samen te stellen met een combinatie van onderwerpen en trainers.

Referenties van klanten

“Professioneel, dat is voor mij de enige juiste omschrijving van de aanpak van Frankwatching Trainingen. De communicatie tijdens het hele traject heb ik ervaren als goed en prettig. Dat wat Frankwatching beloofde, kwam men ook na. De training was op maat en voor een zeer kritische groep, maar de trainer was ervaren en wist de deelnemers in no-time enthousiast te krijgen. Leerzaam en leuk!”

Angelica van Amstel, Systeem- & Content manager

“Frankwatching Trainingen heeft voor het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) vijf verschillende trainingen verzorgd. Van een ‘inleiding sociale media’ tot ‘schrijven voor het web’. Per training hebben we samen gekeken naar de vraag van de organisatie. De trainers zijn ervaren en hebben verstand van zaken. Ook werd er flexibel omgegaan met het verschil in kennisniveau van de deelnemers in een training. De deelnemers waren erg tevreden. Het SRE is er klaar voor om een volgende stap in online communicatie te zetten.”

Linda Scheepers, Communicatieadviseur, Samenwerkingsverband Regio Eindhoven

Lees meer referenties over Frankwatching Trainingen.

Voorstel op maat

Je kunt al een incompany training aanvragen voor een groep van 6 personen! Wil je meer mensen laten deelnemen of een meerdaags programma organiseren? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden! We maken hiervoor graag een voorstel op maat.

Heb je nog vragen of wil je even overleggen over je opleidingsvraag? Aarzel dan niet contact op te nemen met ons. Onze contactgegevens vind je in de rechterkolom.