Referenties Trainingen

Frankwatching Trainingen is trots op de enthousiaste reacties van haar deelnemers! Een paar voorbeelden die we graag met je delen.

Deelnemers

Frankwatching_drukwerk-039Frankwatching_drukwerk-042Frankwatching_drukwerk-043

De training Facebook Marketing (gevorderd) geeft je praktische en duidelijke handvatten en bespreekt relevante praktijk cases. Er is genoeg ruimte voor interactie en dus goed als je nog zoekende bent over hoe verder te gaan met Facebook op zakelijk gebied.

Dammie van 't Zelfde, communitymanager ~ Hi

De training Social media in de zorg is een inspirerende en leerzame training die zorgt voor inzicht in de eigen organisatie en het belang social media voor patiënten.

Maud Cornelissen, communicatieadviseur ~ Koraal Groep

De cursus Usability testen is een goede en praktische kick-start om zelf te beginnen met usability testing.

Daphne Shinn, online contentspecialist ~ Romae

Deze training Online strategie draagt absoluut bij aan het goed inzetten van een online strategie. De uitleg was zeer helder. Nu zelf aan de slag en klanten aan het werk zetten!

Jenneke Ensink, Media Coach ~ buro W9

Online crisiscommunicatie is een actuele, zeer bruikbare training. Vooral het deel met de ‘praktijkoefening’ is uitermate verhelderend!

Simone Lensink, communicatieadviseur ~ Amerpoort

Ik zou de training Communitymanagement zeker aanraden. Het heeft mijn beeld over communities en social media veranderd. Ik heb veel handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan.

Chantal Engelen, communitymanager ~ Dr. Oetker

“Prima verzorgd”

Ziggo-logo

Prima verzorgde training Community Management. Het gehele scala aan relevante onderwerpen is de revue gepasseerd. Ideaal voor inzichten, do’s en don’ts en de next-steps rondom het verder betrekken van je online doelgroep.

Robin de Brabander, Selfservice coördinator ~ Ziggo

“Mix van theorie en praktijk”

Nijhuis-logo

De training Facebook Adverteren is een aanrader voor een ieder die hiermee starten wil. Na deze training ben je prima in staat Facebook-campagnes op te zetten en te onderhouden. De mix van theorie en praktijk tijdens de training sprak me enorm aan. Ik ben er nu klaar voor om online met Facebook te scoren!

Luuk Rouwhorst, Internetmarketeer ~ Team Nijhuis

“Incompany is goed bevallen”

SRE Logo

Frankwatching Trainingen heeft voor het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) vijf verschillende trainingen verzorgd. Van een ‘inleiding sociale media’ tot ‘schrijven voor het web’. Per training hebben we samen gekeken naar de vraag van de organisatie. Wat speelt er? Wat weten de deelnemers al, wat willen ze weten en wat zouden ze moeten weten? De trainers zijn ervaren en hebben verstand van zaken. Ook werd er flexibel omgegaan met het verschil in kennisniveau van de deelnemers in een training. Het resultaat van de trainingen is: meer kennis over de mogelijkheden van online communicatie, meer sociale media gebruikers, gerichte inzet van sociale media voor projecten en de kwaliteit van webteksten is verbeterd. De deelnemers waren erg tevreden. Het SRE is er klaar voor om een volgende stap in online communicatie te zetten.

Linda Scheepers, Communicatieadviseur ~ Samenwerkingsverband Regio Eindhoven

“Een echte aanrader”

Schrijven-voor-SEO

Ik vond de training Schrijven voor SEO een zeer nuttige training. De docent geeft goede en duidelijke uitleg over SEO en wat je zelf kunt doen om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Het helpt je echt op weg om zelf met SEO aan de slag te gaan. Echt een aanrader voor iedereen die meer over SEO wil weten en het zelf wil gaan toepassen!

Lotte Jansen, Marketing & communicatie professional

“Nuttig en praktijkgericht”

sportvisserij-logo

De training Google Analytics (basis) is een nuttige, praktijkgerichte training met genoeg ruimte voor persoonlijke vragen. Eye-opener voor verder en beter toepassen van Google Analytics en koppeling met andere pakketten. Levert ook direct tijdsbesparing in rapportages op!

Danny Bok ~ Sportvisserij Nederland

“Inspirerend en boeiend”

logo_de_amersfoortse

De training SEO (basis) is een zeer inspirerende en boeiende training. Drukt je met je neus op de feiten, maar laat ook gelijk zien waar en hoe je verbeteringen kunt aanbrengen. Aanrader voor iedereen die nog geen totaalbeeld heeft van alle facetten van het SEO-vak en dit wel wil hebben.

Frans Reijnhout, Senior E-Business Marketeer ~ De Amersfoortse Verzekeringen