Event C-DAY17

Event - C-DAY17

Toonaangevend in het communicatievak

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals
0
0
0
0
0
0

Op 1 juni is het C-DAY. Dé dag van het communicatievak en de dag dat de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het jaar worden verkozen. Dit nationaal vakcongres voor communicatieprofessionals laat het hele plaatje zien, boeit je met interessante cases en brengt je in contact met anderen. Al ruim 350 vakgenoten schreven zich in, ben jij er ook bij?

We hebben voor C-DAY17 een programma neergezet waar we trots op zijn. Het belooft een dag te worden vol bijzondere ontmoetingen, interessante inzichten en genoeg aanleiding om aan de slag te gaan met je eigen professionele kennisontwikkeling. Benieuwd welke sprekers het programma vullen?

Keynote Cody Keenan, voormalig speechwriter van Barack Obama, opent C-DAY17. Daarna neemt keynote Derk Loorbach, bijzonder hoogleraar Socio-economische transities aan de Erasmus Universiteit en directeur van Drift, ons mee in de veranderingen van deze tijd. Mignon van Halderen, Lector Thought Leadership aan de Fontys Hogeschool, is de dagvoorzitter tijdens deze editie van C-DAY.

Daarnaast bestaat het middagprogramma uit fasterclasses en talkshows van o.a. Patrick van der Duin – directeur Stichting Toekomstbeeld en Techniek, Reint Jan Renes – lector Crossmediale Communicatie in het publieke domein bij de Hogeschool Utrecht, Yves Stevens – communicatiedienst van het Crisiscentrum – Federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken, Wil Michels – directeur Michels Communicatie BV, Semiha Denktas – bijzonder hoogleraar Gezondheidspsychologie aan de Erasmus Universiteit en Tjardus van Citters – eigenaar Message Across. Ook verzorgen Publiquest, Company Webcast, Customer Revolution, ANP Zakelijk, Hogeschool Utrecht samen met Logeion Young Professionals, Tappan Communicatie en ILUMY een fasterclass met uiteenlopende onderwerpen en interessante sprekers.

Als klap op de vuurpijl worden op C-DAY17 de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van 2017 verkozen.

Kijk op www.cday.nl voor een uitgebreid programmaoverzicht en ontvang de laatste updates via Twitter @cdaylogeion en #cday17

Alle events