Event Cultural Marketing: trends, brands & lifestyles

Event - Cultural Marketing: trends, brands & lifestyles

Succesvol inspelen op consumenten in het Nederland van nu

Volkshotel
Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam
Moxi.Biz
Gratis
0
0
0
0
0
0

Sinds 2016 laat de Nederlandse consumentenmarkt opvallende culturele trends zien. Boef, New Wave en Broederliefde breken records op Spotify. De belangstelling voor Black Archives en Islamic Branding. De opkomst van DENK en Artikel 1. Fashion beweging ‘Diversity Rules’. De Charter Diversiteit voor werkgevers. De focus op diversiteit door culturele instellingen. Nederlanders met een niet-westerse achtergrond consumeren niet alleen, zij maken ook nieuwe vormen van cultuur. Wat kunnen merken hiermee? Wat levert het op? En wat is de meest succesvolle strategie?

Inspelen op het nieuwe Nederland vraagt om een nieuwe blik op marketing waarbij culturele trends en lifestyles centraal staan. Daarom organiseert Moxi.Biz op 31 mei het inspiratie event Cultural Marketing: trends, brands & lifestyles. Het programma is gevuld met inspirerende business cases over de kansen van cultural marketing. Met Elvis Osawe (Daily Paper), Janice Deul (Diversity Rules), Rene Romer (TransCity), Abdelaziz Aouragh (Pure Safy Branding), antropologe Marleen de Witte (Universiteit van Amsterdam) en het FUNX media team.

Masterclass Cultural Marketing

In de masterclass Cultural Marketing geven Rianne Dragt en Martin van Engel een overzicht van de eerste en meest recente ontwikkelingen van cultural marketing in binnen- buitenland.

Kortom: laat je inspireren tijdens het event Cultural Marketing: trends, brands & lifestyles op 31 mei van 14.00 – 17.00 uur in het Volkshotel Amsterdam.

Alle events