Event Customer Success Clinic 2017

Event - Customer Success Clinic 2017

The Evolution of Customer Experience

SPANT
Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum
DynamicsHUB
€ 249,00
0
0
0
0
0
0

Op donderdag 8 juni 2017 organiseert DynamicsHUB de Customer Success Clinic 2017 bij SPANT! in Bussum. Customer Success Clinic is hét evenement van het jaar voor eindgebruikers en partners over de invulling van klantgericht ondernemen in de digitale wereld.

Tijdens de Customer Success Clinic krijgen de bezoekers inzicht in de Customer Journey en hoe men de optimale klantbeleving kan realiseren. Het thema van dit jaar is ‘The evolution of Customer Experience’, waarbij het event in zal gaan op verschillende grote IT termen en trends zoals Business Intelligence, Internet of Things, Insights en Analytics, Customer Experience en Digitale Transformatie. DynamicsHUB belooft een no-nonsense uitleg, waarbij het eindgebruiker-perspectief centraal staat.

Samen met Microsoft, leden en partners van de community kiest DynamicsHUB voor een programmering waarbij business en IT tot elkaar worden gebracht. Customer Success Clinic is daarom geschikt voor zowel business- als IT-executives. Microsoft en andere experts zullen hun visie delen rondom digital customer engagement. Bovendien worden bezoekers tijdens dit evenement geïnspireerd en krijgen ze daarbij concrete handvatten hoe zij de oplossingen in de praktijk kunnen doorvoeren.

Alle events