Event Meet Magento 2017

Event - Meet Magento 2017

Meet Magento is hét event voor e-commerce minnend Nederland

DeFabrique
WESTKANAALDIJK 7, 3542 DA UTRECHT
Dutchento
€ 175,00
FRANKWATCHING10
0
0
0
0
0
0

Na 8 edities is het tijd voor de 9e editie van Meet Magento Nederland. Op een bijzondere locatie dit jaar: DeFabrique in Utrecht. Deze editie van #MM17NL staat volledig in het teken van Business, Tech en natuurlijk Magento(2). Magento is de meest gebruikte webshop software in de wereld.

Advance your business, Create great Tech & Discover Magento

Deze dag wordt georganiseerd voor (toekomstige) Magento webwinkeliers, beslissers, (Magento) e-commerce managers, (online) marketeers en (Magento) developers. Voor ieder wat wils! Daarom bestaat deze dag uit drie thema’s: Advance your business, Create great Tech & Discover Magento.

Advance your business zal bestaan uit inspirerende keynotes van Bol.com, Heineken en Philips, cases van succesvolle ondernemers in e-commerce en sessies van sprekers over relevante onderwerpen op het gebied Magento, e-commerce, marketing en business.

Voor de (Magento) developers is het ‘Create Great Tech’ thema in het leven geroepen, waarbij een breed scala aan (Magento) Tech tracks en workshops op het programma staan.

Discover Magento

Webwinkeliers die erover nadenken om over te stappen naar Magento(2) als platform kunnen zich tijdens het event volledig over het platform laten informeren. Persoonlijk met een van de Solution Partners en door sessies bij te wonen over Magento. Gegeven door Magento inc. en Magento specialisten uit het binnen- en buitenland.
Bereid je voor op inspirerende keynotes van onder andere Bol.com, Heineken en Philips en cases van succesvolle ondernemers.

Deze mooie dag sluiten we af met een avondprogramma met diner (apart ticket) en de uitreiking van de Meet Magento Awards en kan er lekker nagenoten worden tijdens de afterparty met DJ!

9e editie groter en vernieuwend

Hét Magento event van Nederland organiseren we dit jaar voor de 9e keer. Vorig jaar werd het gehouden in Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht met ruim 800 bezoekers. Dit jaar wilden we het nog beter grootser aanpakken. Daarom verhuizen wij het event naar DeFabrique in Utrecht. Een inspirerende ruimte met plaats voor 1.000 bezoekers.

Alle events