Event Topmarketeers Network, De Marketingorganisatie van de toekomst.

Event - Topmarketeers Network, De Marketingorganisatie van de toekomst.

Hoe futureproof is jouw marketingorganisatie?

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort
Topmarketeers Network (Jan-Willem Hoogeweegen, Judith )
€ 65,00
0
0
0
0
0
0

Rob Beltman (H3ROES) publiceerde in november 2016 zijn nieuwste boek, waarin hij schetst hoe marketing als vak zich ontwikkelt en hoe je de 10 marketing activiteitengebieden futureproof kunt organiseren.

Het is hoog tijd om in beweging te komen en te ontdekken wat de contouren van de marketingorganisatie van de toekomst zijn: Hoe kan marketing echt het vliegwiel worden van een klant- en marktgerichte, wendbare en onderscheidende organisatie?

Wat mag je verwachten?

Rob Beltman zal aan de hand van actuele koplopers schetsen welke opties zich aandienen voor het toekomstgericht organiseren van marketing als vak en bedrijfsfunctie.
Hoe breed moeten we marketing zien en wie draagt welke verantwoordelijkheden? Wat zijn de uitdagingen per deelactiviteit en voor marketing als geheel? En hoe vertaal je dat naar een optimaal recept voor de marketingorganisatie van de toekomst? (spoiler alert: er is geen panacee, wel een aantal inrichtingsprincipes).

Rob neemt de aanwezigen mee langs voorbeelden van moderne marketingorganisaties en laat zien welke keuzes zij hebben gemaakt. Zijn nieuwste boek vormt de leidraad voor de avond. Juist daarom gaan we na zijn inleiding en een korte pauze in groepen zelf aan de slag! Je maakt daarmee een start van je eigen ontdekkingsreis, door de kloof in kaart te brengen tussen jouw marketingorganisatie van nu en de marketingorganisatie van de toekomst!

De spreker

Rob Beltman (Den Haag, 1977) is marketeer en expert op het gebied van klantgericht ondernemen. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Ecole Supérieure de Commerce de Lyon. Na zijn studie werkte hij voor het Rotterdamse adviesbureau ICSB, waar hij van 2005 tot 2013 partner was. Vanuit zijn overtuiging dat het klassieke adviesmodel niet futureproof was, richtte hij in 2014 H3ROES op, een coöperatie van professionals uit diverse disciplines, die samenwerken om Nederland klantgerichter te maken.

Rob is alles bij elkaar meer dan vijftien jaar actief in het marketingvak, als adviseur, begeleider, docent, onderzoeker en auteur. Hij heeft inmiddels honderden organisaties begeleid bij marketingvraagstukken en vele publicaties op zijn naam, waaronder 5 marketingboeken. Zijn meest recente boek kwam in november 2016 uit.

Alle events