Content

Top 10: Meester-psycholoog Cialdini, SEO-tips & WhatsApp

0

September staat bekend als een drukke maand en dat was het ook bij Frankwatching! Deze maand werden ruim 80 artikelen geplaatst over verschillende onderwerpen. Zo kon je lezen over het 7de beïnvloedingsprincipe van Cialdini, de strijd tussen Instagram Stories & Snapchat, en kwam je achter de neuromarketingtrucs van IKEA. Daarnaast was het populaire onderwerp ‘SEO’ ook deze maand weer goed voor twee artikelen in de maandelijkse top 10. Benieuwd welke artikelen het populairst waren in september? Hieronder de top lees je de top 10.

1. Deze 7 neuromarketingtrucs past IKEA succesvol toe

Jij stal vroeger ook weleens potloodjes bij de IKEA, toch? We kunnen je vast verklappen dat je niet de enige bent. 😉 Behalve dat het laten stelen van potloodjes riekt naar het wederkerigheidsprincipe van Cialdini, speelt ook commitment hier een sterke rol. Lees in dit populairste artikel van deze maand de andere 6 neuromarketingtrucs die IKEA succesvol toepast.

IKEA

2. Meester-psycholoog Cialdini introduceert het 7de beïnvloedingsprincipe

In het populairste artikel van deze maand werd al gesproken over de beïnvloedingsprincipe van Cialdini. En Cialdini blijkt razend-populair. Sinds de verschijning van zijn nieuwe boek is er een zevende principe bij: unity. Weet jij alles al over het 7de principe?

cialdini

3. Waarom je WhatsApp toch niet zakelijk moet gebruiken [3 argumenten]

De onthulling dat WhatsApp gebruikersdata zou gaan delen, leidde tot veel ophef. Welke keuze ga je maken binnen je organisatie: wel of niet WhatsApp gebruiken? Rik Mulder deelt 3 overwegingen die je kunnen helpen bij deze keuze. Heb jij de keuze al gemaakt binnen jouw organisatie?

Whatsapp

4. SEO: versla je concurrenten in Google met de skyscraper-techniek

Content en linkbuilding zijn beiden onmisbaar voor de vindbaarheid van je website in zoekmachines. In dit artikel legt Sjoerd uit hoe je waardevollere content creëert, om een betere positie te krijgen in Google dan je concurrent én hoe je ook nog eens links van andere websites krijgt.

skyscraper_seo_header

5. 15 actuele SEO-tips om jouw content beter te laten scoren

Je zorgde ervoor dat keywords op de juiste wijze terugkwamen in je teksten, titel en header en je bouwde aan een goede PageRank. Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk. Google wordt steeds slimmer. Hoe je daar als marketeer slim op inspeelt legt Bob Oord je in dit artikel uit met 15 verse tips uit Cleveland Ohio. Van Domain Authority tot Twitter.

SEO_header_zoekmachineoptimalisatie

6. Instagram & Snapchat: de toekomst van de content feed

Social media leek in verwarring toen Instagram kwam met Snapchat Stories. Het leek er even op alsof een aantal digital influencers de overstap maakte van Snapchat naar Instagram Stories. Wat zijn de verschillen en wat zeggen de cijfers?

selfie-met-twee-telefoons

7. Bier & content: dit is de strategie van brouwerij Gulpener [case]

Veel bierbrouwerijen zijn overgenomen door biergiganten zoals SABMiller en Heineken en opereren internationaal. Is er nog iets overgebleven van de historische en ambachtelijkheid van bier? Vincent Wagenaar beschrijft hoe Zuid-Limburgse bierbrouwer Gulpener omgaat met haar contentstrategie. Een mooie inspiratiebron voor jouw contentstrategie.

Bier_drinken

8. Testostereon & lichaamstaal: 7 tips bij solliciteren

Zit je voor een sollicitatiegesprek gebogen over je mobiel te wachten? Grote kans dat je ontzettend zenuwachtig bent. Vast geen verrassing dat dit te zien is. 😉 Maar met een andere houding kun je een hoop bereiken. In dit artikel lees je 7 tips bij solliciteren, die jou helpen die baan binnen te slepen. Van het schrijven van een motivatiebrief tot het gesprek.

Solliciteren

9. Snapchat vs. Instagram Stories: waar kiezen 3 bekende bloggers voor?

In deze top 10 hadden we het al over de strijd tussen Snapchat en Instagram Stories. Maar waar kiezen bekende bloggers voor? De online influencers van MissLipgloss, Culy.nl en Fitgirlcode delen in dit artikel hun mening over de twee formats. Wordt het Instagram Stories of toch Snapchat?

Instagram en snapchat

10. Maak je website lean & loods je bezoeker naar het beloofde land

Ben je benieuwd naar het échte geheim achter succesvolle websites? Deze factor die echt goede websites allemaal hebben is zelfverzekerdheid. In dit artikel leer jij hoe je die zelfverzekerdheid op je website uitstraalt. Zo bereik jij in mum van tijd jouw doelen op je website.

Website_sturen

Dat was ‘m alweer, de 10 populairste artikelen van september. Welke is jouw favoriet? Bekijk ook de top 10 van augustus.