Quick Tips

4 populaire e-books, templates & webinars: van customer journey tot SEO

  • Leestijd: 2 minuten

Is de customer journey nog wel zinvol? Welke SEO-feiten zijn eigenlijk fabels? En is er een goed template om overzicht te houden op al je social media-posts? Allemaal vragen die beantwoord worden met de gratis whitepapers en downloads in dit artikel. Zo ben je weer helemaal up-to-date en daar doe je weer je voordeel mee in je werk. Succes!

Nieuwe kennis opdoen in weinig tijd, in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Ideaal toch? De e-books en downloads in dit artikel lees of bekijk je thuis vanuit je luie stoel, of gewoon op kantoor: even een momentje voor jezelf. We geven je twee kwalitatieve e-books over SEO en big data, maar ook een template voor je social media-kalender en een webinar over een vernieuwende customer journey. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Creëer de ultieme klantbeleving met Next Best Actions [gratis webinar]

Wat voor nut heeft de customer journey in deze digitale wereld? Een zeer legitieme vraag in een wereld waarin de klantbeleving onvoorspelbaar is geworden. Klanten doorlopen nauwelijks nog het pad dat je voor hen hebt uitgestippeld. Dus hoe creëer je dan een consistente customer journey? Bekijk in dit on-demand webinar hoe Next Best Actions het ideale antwoord vormen op deze cruciale vraag.

 

Ontdek de kansen van big data voor jouw bedrijf [populair whitepaper]

Wist je dat de data die je organisatie ter beschikking hebben, hartstikke waardevol kunnen zijn? In dit whitepaper leer je de kansen van data benutten, door inzicht te krijgen in de verschillende soorten gegevens en welke het meest geschikt zijn voor marketingdoeleinden.

 

 

18 SEO-mythes waar je geen tijd (meer) in hoeft te stoppen [nieuwe download]

Dat SEO veranderd is, is een understatement. Wat vindt Google nu precies belangrijk? In dit whitepaper lees je de feiten en fabels over SEO. Zo zul jij je tijd niet meer verdoen aan SEO-trucjes die in 2017 toch niet meer werken! Download dit waardevolle whitepaper en ontdek wat je tegenwoordig moet doen om hoog in de zoekresultaten te eindigen.

 

Manage en plan je social content met deze kalender [gratis template]

Met de hoeveelheid content die je publiceert en het aantal sociale netwerken waarop je dat doet, zou het enorm handig zijn een speciale contentkalender voor social media te gebruiken. Maar waar vind je die? Stop met zoeken, want dit is the one! Hier te downloaden, volledig customisable.

Op zoek naar meer of andere e-books?

We lieten je in dit artikel kennismaken met een paar whitepapers, een template en een on-demand webinar, maar we delen op Frankwatching veel vaker kennis en tips van de beste marketingexperts en toonaangevende bedrijven. Bekijk hier alle downloads!