Adv

Met deze whitepapers & dit webinar doe jij inspiratie op!

0

Wil je weten hoe je met personalisatie of live chat meer conversie behaalt? Of wil je duidelijkheid over AVG & je cookies? Maar ook als je handvatten zoekt om je e-mailmarketing te verbeteren, ben je hier aan het goede adres. Lees dit artikel door en doe je voordeel met de whitepapers, downloads, case en webinar.  Veel leesplezier!

De machine learning-woordenlijst voor marketeers [e-book]

Wil jij weten wat machine learning inhoudt? En er wellicht mee aan de slag gaan? Mis dan niet dit gratis e-book! Met daarin 32 termen die je moet kennen om data effectief om te kunnen zetten in bruikbare & relevante informatie. Lees verder.

Met deze 5 Livechat-adviezen scoor jij meer conversie

Het wegnemen van twijfel maakt dat meer websitebezoekers ook echt tot aankoop overgaan. Hoe lukt je dit? Livechat kan je daarbij helpen. In dit whitepaper lees je 5 adviezen voor meer conversie via Livechat. Lees verder.

3 uitdagingen van Microsoft Teams: zo pak je ze aan

Onbeperkt samenwerken in Microsoft Teams klinkt fantastisch, maar er schuilen ook een aantal gevaren, zoals governance. Hoe pak je deze en meer uitdagingen van Teams aan? Deze download helpt je verder! Download nu.

Personalisatie levert YoungCapital 80% meer conversie op

YoungCapital vult meer vacatures in dankzij personalisatie van de website. De conversie steeg maar liefst met 80%. Wil je weten hoe ze dat voor elkaar kregen? Download het whitepaper en laat je inspireren! Vertel meer.

Alles over de nieuwste Instagram-trends! [gratis trendsessie]

Insta-expert Kirsten Jassies praat je in deze Trendsessie helemaal bij over Instagram in 2019. In 30 minuten leer je de beste tips & tricks om meer uit dit social kanaal halen. En helemaal gratis! Meer info.

In 7 stappen met je cookies voldoen aan de AVG-wetgeving

Wil je alle cookies op je website geregeld hebben conform de AVG? Download dan dit gratis stappenplan. Leer hoe de cookies op jouw website voldoen aan de huidige & komende regelgeving. Met handige checklist! Lees verder.

Wat je in deze nieuwsbrief leest, is lang niet alles wat we aan nuttige informatie voor je hebben. Er zijn nog veel meer interessante gratis webinars en downloads! Ben je op zoek naar informatie over online marketing, influencer marketing? Of misschien recruitment, e-mailmarketing, e-commerce? Het staat hier allemaal overzichtelijk bij elkaar.